Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plzeňáci, parkování v Plaze a Karlovarská ul

Od: lindaf* odpovědí: 1 změna:

Dobré odpoledne Plzeňští. Chtěla bych se zeptat, mám jet zítra do Plazy na devátou hodinu ranní, jet autem nebo tramvají? Jde mi o parkování v garážích v Plaze, nikdy jsem tam neparkovala a prý je najíždení do nich komplikované tím, že je tam velice strmý vjezd (skoro do pravého úhlu). Je to tak? Nebo to radši dát do těch garáží, co jsou u divadla? Řidičák mám chvilku a fakt mám z toho strach.(nechci si zbořit auto). A ještě bych se chtěla zeptat, myslíte, že pokud z Lochotína vyrazím třeba v 8.15 bude zácpa (bývá nárazově)? Vzala bych to přes Roudnou dolů. Děkuji za každou odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
možná odpovídám už pozdě ale parkování v Plaze dle mého názoru bez problémů jen pozor zdarma je to asi jen na 3hod pokud překročíte platí se v automatech u vstupu z parkoviště do nákupního centra. Když přijdete do parkoviště vezmete si u závory lístek a hned za závorou se dáte v pravo, ano je to do pravého úhlu ale nikdy ani s velkými auty jsem neměl nejmenší problém je to tam dost široké. Lochotín je docela velký ale i kdybyste jela od globusu tak Vám podle mě 45 min musí stačit.
.
PS. Pokud Vám nevadí přeplněné tramvaje tak jedte s MHD, nemusíte řešit parkování a tramvaj č. 4 Vás odveze téměř před Plazu.
.
Hezký den NutT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]