Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně Chupa Chups-Love Traps

Od: maja* odpovědí: 4 změna:

Pomůže mi někdo prosím sehnat toaletní vodu od: Chupa Chups-Love Traps Divine Paradise (modrá).

Nebo poradit kde by byla ještě k sehnání. V Praze ji nemůžu sehnat, tak možná ještě někde v menších městech.

Děkuji moc za odpověd´!

Mája

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mia*
hodnocení

0x

Taky marně hledám Chupa chups Love Trap - Divine Paradise byla to nejlepší voňavka kterou kdo vymyslel, když jsem prošla všichni jéé ty voníš... dám si jakoukoliv jinou vonavku i drahou a nikdo nic necítí :( škoda že jí zrušili...vždy se zruší to ce je nejlepší...

mitote
hodnocení

0x

Mám stejný problém, oběhávám drogérie a parfumérie a nic, ani na internetu (na což jsem dost spoléhala). Měla jsem s ní úplně stejnou zkušenost, vydržela celý den, a každý si hned všiml. Teď když zkouším i ty dražší vůně, nestojí to za nic (např. vůně Adidas nevoní vůbec!)

Áchjo, co je dobré, jde pryč :(

maxmax*
hodnocení

0x

Joo máme smolíka..., velká škoda. Taky to nechápu..., to co jde na odbyt..., zavedené vždycky odbouchnou. To jsem měla s barvou na vlasy..., rtěnkou a teď tohle... :(

gebls
hodnocení

0x

Měla jsem stejnej problem...pátrala jsem a zjistila,že k nám už se nedováží. Takže ji seženeš jen za předpokladu,že znáš někoho na Slovensku...tam je maji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]