Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji vysvětlit jeden vtip:
Jede jeptiška autobusem, na ruce sádru. Při-
sedne si k ní kněz a vyptává se: "Copak se vám
stalo, sestro?"
"Uklouzla jsem ve vaně, otče."
Za nimi sedí dva mladíci a jeden se ptá druhého: "Ty vole, co je to."
Nějak to prostě nemůžu pochopit, poradíte, prosím?
Dobrý den. Nejste sama, kdo to nechápe. Také tomu nerozumím...Buď toho půlka chybí nebo sei nedokážu pomoct. Prostě jeptiška uklouzla ve vaně, nepřijde mi to vtipné...
Také mu nerozumím.
Nebo je to vtip dost hloupý a pointa má být založena na tom, že mladík neví, co je vana.
Jede takhle jeptiška autobusem, na ruce má sádru. Přisedne si k ní kněz a ptá se:
"Co se vám stalo, sestro?"
"Uklouzla jsem ve vaně, otče."
Za nimi jedou dva somráci a jeden se ptá druhého:
"Ty, vole, co je to vana?"
"Nevím, copak jsem katolík
Smysl vtipu je zodpovězený...já jenom doplním, že to slovo "mladík" je použito, protože se poslední dobou na internetu, hlavně v komentářích na zpravodajských serverech jsem si toho všimla, používá pro označení romů...prostě rasistický vtip. Stačí napsat místo rom- mladík a příspěvek vám nesmažou...
Je to všude, kam se podíváte, padlý na hlavu. Rada Ukrajiny navrhuje trest vězení za slovo Rusko, Rus. Tady se nesmí používat cikán, nebo rom v určitém případě, někde na severu se musí používat mimoevropský imigrant, nesmí se říkat - psát africký.
Už mě to připadá jak v Norsku, nebo v nějaké totalitě. Za chvíli bude povinný 1. máj. Dosaď si jiný termín. Nebyla svoboda, nebylo zboží, ale nebála jsem sem se, na rozdíl ode dneška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.