Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Rád bych se zeptal, co by mohlo být toto.
Občas mám problémy, když vstanu z postele nebo židle, tak se musím předklonit, jinak by se mi udělala mlha před očima. Nebo když něco těžšího zvedám ze země, tak musím se kolikrát předklonit než to zvednu, a když jdu pak třeba s tou těžší věcí do schodu, tak se musím zastavit v půlce a pak pokračovat a tluče mi srdce.
Toto už jsem říkal doktorovi a nic mi neřekl, dokonce mi dal Holter a říkal, že tlak je normální.
Akorát mě napadlo, jestli třeba ten den co jsem měl Holter jsem neměl tlak ok a další dny už špatný.
Kolik máte roků? Tyhle závratě nemusí být pouze z tlaku. Mohou to být i špatně průchodné karotidy, tepny na krku. Na tohle jsou cévné lékaři. Jinak ale je ptřeba odnikud příliš rychle nevyskakovat. Ani z postele, ani z předklonu. V klidu, pomalu, srovnat tlak v hlavě.
Jojo, ve vašem věku bude mít Barborka pravdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.