Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polarizační brýle nepolarizují

Od: mases* odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám sluneční brýle Relax Pharus černé R5337 relaxworld.cz/... a když je natočím před monitorem tak zčerná trochu jen pravá čočka a levá tak napůl,brýle natáčím doprava z pohledu

Není něco špatně?Nemělo by to fungovat při natočení doleva?A neměli by obě čočky zčernat uplně?Bojím se aby vubec fungoval UV filtr když skoro nefunguje polarizace,nebo je to normální?

Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

how
hodnocení

0x

Zřejmě nechápete princip slunečních polaroidů. UV filtr funguje i před obyčejné sklo nebo plast. Pokud se chcete přesvědčit o svých polaroidech, jděte do optiky, kde mají obvykle pro tyto účely destičku, kde v případě polaroidu uvidte, co bez nich vidět není.

mases*
hodnocení

No ale tak proč moje polaroidy nefungují takto?

ale jen napul?

hodnocení

0x

Zastavte se v prodejně jiného optika a nechejte je prověřit. Když nebudou takové, za které jste si zaplatil, běžte je prodejci reklamovat.

junkers*
hodnocení

0x

Moje "via Roma polarized" fungujou přesně tak, jako na videu. Ale párkrát jsem je měl v autě při řízení, a je to totál o držku, není s nima vůbec problém přehlídnout cyklouna ve stínu, použitelné jsou jen na přímém, ostrém slunci. Jak se vjede do stínu nevidíš nic. Takže třeba ty vaše brýle mají tohleto ošetřené.

xy
hodnocení

0x

zkuste je s jinými polarizačními brýlemi. dejte je za sebe, a ty vaše pak pootočte, jestli ztmavnou- po natočení by neměly světlo polarizované těmi prvními brýlemi propustit. i u tv obrazovky by to mělo být vidět

mases*
hodnocení

No každopádně je to podle mě duvod k reklamaci...

how

Co je důvodem k reklamaci?

mases*
hodnocení

no přeci to že se skla před monitorem po otočení brýlí nezatmaví uplně jako je to na videu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]