Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych koupit babičce na klouby Handy Cure, máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
Osobně takovéhle ´přístroje´ považuju za ´hadí olej´ - všude jsou prezentovány tisíce děkovných dopisů a popisy vykonaných zázraků, ale bez jakéhokoli důkazu, popisu činnosti, principu (resp. pokud je někde uvedeno i toto, jde obvykle o naprosté bláboly bez logických vazeb). Ale - abych byl upřímný, neznám nikoho, kdo tohle používá/al.
Podobný přístroj (takřka týž popis zázraků), jen pod jiným názvem, koupila před nějakým časem kámoška pro svou mámu - ani po několika měsících používání se neprojevil žádný výsledek - ani pozitivní, naštěstí ani negativní. Vyhozený peníze...
Za sebe takovou koupi naprosto nedoporučuju jako žto koupi úplně zbytečné ´fťákoviny´, ale možná bys babičku potěšil utracenou sumou...
Díky za odpověď. Po přečtení všech diskuzí na netu jsem se nakonec rohlodl, že ho stejně koupím a uvidíme. Napíšu potom nějaké zkušenosti.
po dvouměsíčních bolestech nohy a bezúspěšném polykání prášků a injekcí,jsem se dal zlákat reklamou na tento zázračný přístroj.
Vzhledem k tomu,že jej používám pouze jeden týden,necítímm žádnou úlevu.Výrobce doporučuje alespoň dva týdny.Moc tomu nevěřím.Budu se ještě snažit ten druhý týden.Pak přístroj vrátím.Ta cena za tu nejistotu,je přece jen vysoká,zvláště pro důchodce.
Dobrý den,
přečetl jsem si váš příspěvek a rád bych se zeptal na dvě věci. Předem uvedu to, že mám stále se horšící bolesti velkých kloubů, svalů a šlach kolem nich, mající zánětlivý původ. Prášky ani rehabilitace mě moc nezabírají. Různá vyštěření původ zánětu nezjistily. Protože si už nevím rady, uvažuji i já o koupi tohoto přístroje. Moje úvaha je následující. Když mě nepomůže, mám možnost ho do 45 dnů vrátit. Jak jste dopadl vy? Pomohl Vám přístroj a nebo jste ho vrátil? Pokud pomohl, po jaké době jste to pocítil? Pokud jste ho vracel, probíhá vrácení přístroje včetně vrácení peněz bez problémů? Děkuji Vám předem za odpověď. MirekP
Dobrý den, Handy Cure si koupili rodiče (důchodci) na základě referencí strýce. Použili ho na bolestivé klouby - rameno kyčel a po 3 dnech museli pro velkou bolest navštívit lékaře. V léčbě Handy Curem nepokračovali. ( Nezachovali se dle návodu, měli přestat po zhoršení bolesti a po pár dnech léčbu opakovat...). Mezi tím si s tímto přístrojem bratr vyléčil záda - rupnutí v zádech po zvednutí těžkého břemene, 3 dny aplikoval přístroj, pocítil úlevu a bolest ho přešla. Já měla půl roku problém s bederní páteří. Bolest při každém pohybu i v noci při otáčení v posteli, ale bolest snesitelná, někdy větší (přesto unavující) a na lékaře pořád nebyl čas... Na návštěvě u rodičů se mi "pochlubili" s koupí, s tím, že přístroj vrací. V záručním listu měli záruku na vrácení peněz 30 dnů, kterou už vyčerpali. Ale v tisku inzerovali 45 dnů. Zavolala jsem na zákaznickou linku, jak to tedy je a hrozně ochotná paní mi vysvětlila, že v době koupě našeho přístroje byla záruka 30 dní a akce 45 dní je až na později zakoupené přístroje. Nicméně, jestli přístroj chceme opravdu vrátit, že požádá o vyjímku vedoucího, a že v tom nevidí problém, že peníze zpátky dostaneme. Tím vznikl ještě týdenní prostor, abych mohla přístroj vyzkoušet i já. Po třech dnech používání mi bolest v zádech zmizela a už se nevrátila ani při sportu. Přístroj jsem si nechala a pokračuji v doléčování dle návodu. Neříkám, že je to zázrak, nějaké rehabilitační masáže nebo pilulky by mi asi také pomohly. Věřím, že přístroj hodně pomůže zmírnit bolest spojenou se záněty kloubů... ale nevěřím, že dokáže tu příčinu nějak trvale odstranit. Mě pomohl a v mém věku mi už prostě občas něco bolí, tak věřím, že pomůže zas. Ještě dodám, že mí rodiče jsou soudní a nikdy by si přístroj nekoupili, kdyby jim ho nevychválil strýc a neřekl jim, v čem všem mu pomohl... Hledala jsem na internetu nějaké zkušennosti, a nic jsem nemohla najít, tak jsem napsala tu svoji... Hezký den A. H.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.