Nejste přihlášen/a.
Jaké máte pracovní kalhoty? Barva , upřednostnujete nějaký styl? Máte raději tmavší barvy (tmavě modrá , černá ) nebo raději výrazné (žlutá , oranžové , červené)?
Lacláče, spíš tmavší než nápadné. Ale koukám spíš na to, aby se mi hned nerozpadly než na barvu...
doplněno 17.05.13 22:44:Ve stavařině, takový ferda mravenec, od zedničiny po technické záležitosti (instalatéřina, elektro...)
Barva mě až tak nebere. Důležité je, aby byly pohodlné a měly potřebný počet kapes na drobné nářadí. V zimě dávám přednost kombinéze, v létě lacláčům. Často pracuju ve starých džínách, občas jen v plášti.
V zaměstnání jsem posledních 15 let montérky nepotřeboval (před tím elektromontér), teď se zabývám vším možným. Od elektroinstalací (převážně), přes drobnou zámečničinu, lehkou stavařinu, instalatéřinu, truhlařinu a lakýrničinu až po občasné vyklízení sklepů (zkrátka údržba většího činžovního domu) a válení se pod autem.
Ale no tak! Samozřejmě, že si beru pomožky, abych si v bagančatech neodřel nohy :D.
doplněno 19.05.13 07:56:...ponožky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.