Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky,
mám jednu otázku. Manžel bude mít narozky a já jako každej rok přemýšlím co koupit :/ A každej rok to je problém
Tenhle rok mě napadlo, že by bylo pěkný mu koupit hodinky, protože už delší dobu nosí jedny, který poznamenal čas... Hledala jsem věčnost až mi padly do oka tyto pánský hodinky od seika. Myslím si, že jako dárek k 30. narozenínám je to ok ne? Chtěla bych vědět co jim říkáte, budou se líbít? A ještě jestli od vás někdo taky nemá zkušenosti se levnýma hodinkama od Seika. Levnýma píšu, protože když se podíváte na ostatní ceny, tak Vám dojde proč :DD (nevím, proč jsem nejdou dávat odkaz - doufám, že nedostanu ban )
Díky moc!
Automaty nejsou pro každého, je s tím práce. Seřizování, jednou za pár let na pravidelný servis. Za to vydrží, jsou kvalitnější, a dražší.
Každý správný muž má mít pořádné hodinky. Vše je otázka vkusu.
Otázka začíná :"Ahoj holky". Tak nazdar chlapi, kupodivu souhlasím s Ladinempraha, taky jsem úletář na hodinky a u některých katalogů fakt slintám jak u Pavlova, jinak hodinky se věnují lidem z úcty, radosti, nedochvilným, pro pozdvižení osobnosti nebo taky jednorázové, podle hodinek se dá ledacos vyčíst o osobě je používající. Kupte dárek který bude mít rád váš muž. I parfém má naznačit, né ukázat. Ahoj holka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.