Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dneska jsem se prubudila a šílně mě bolelo pod pravými žebry. Nejprve jsem si myslela, že to je z přeležení, ale podle mě ta bolest byla až moc velká, sice to trochu ustoupilo, ale pořád to cítím. Potom, když jsem otevřela oči tak jsem na levé oko viděla rozmazaně a bolelo mě, a bolí, jako kbyby mi někdo dal monokla. Bolí mě to doteď a mám to kolem oka oteklé, zčervenalé a trochu to hřeje. Zkoušela jsem na to dát led, ale nepomohl spíš jsem po tom neviděla skoro vůbec. Nevím co s tím mám dělat a zítra jdu na vocení. Nechtěla bych mít fotku s nateklým okem. Prosím pokud můžete, tak mi pomozte.
Děkuju.
Nadpis "bezdůvodná bolest" je poněkud zavádějící, protože každá bolest má svou příčinu (svůj důvod), přestože ta/ten nemusí hned zřejmá/ý.
Oko zkuste chladit studeným obkladem (v noci Vás mohlo něco štípnout), ale lepší by samozřejmě byla návštěva očního lékaře, s bolestí v požebří bych neotálela a navštívila lékaře - může jít o problém se žlučníkem, játry, ev. se slinivkou.
Já jen k těm obkladům )) pokud mám něco nateklého, tak si nemůžu dávat studený obklad, ale teplý (( asi to mám nějak obrácené ))ale studený obklad u mě vyvolává obrácenou reakci )) po resekci zubů jsem měla chladit .) jo jo .))byla jsem ještě větší obluda ))a to jsem byla na resekci 3x )) takže mám opravdu ověřené ))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.