Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdůvodná bolest

Od: destiny* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

dneska jsem se prubudila a šílně mě bolelo pod pravými žebry. Nejprve jsem si myslela, že to je z přeležení, ale podle mě ta bolest byla až moc velká, sice to trochu ustoupilo, ale pořád to cítím. Potom, když jsem otevřela oči tak jsem na levé oko viděla rozmazaně a bolelo mě, a bolí, jako kbyby mi někdo dal monokla. Bolí mě to doteď a mám to kolem oka oteklé, zčervenalé a trochu to hřeje. Zkoušela jsem na to dát led, ale nepomohl spíš jsem po tom neviděla skoro vůbec. Nevím co s tím mám dělat a zítra jdu na vocení. Nechtěla bych mít fotku s nateklým okem. Prosím pokud můžete, tak mi pomozte.

Děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zaskoč za doktorem. Bolest je znamení že něco není v pořádku.

doplněno 31.08.12 00:05:

Do oka jsi se mohla bouchnout ve spánku.

askmenow*
hodnocení

0x

Žádná bolest není bezůvodná. Doporučuji se stavit u lékaře.

Myslím, že mezi okem a bolestí mezi žebry nebude souvislost, že se bude jednat o dvě rozdílné věci, které se náhodou projevily naráz.

iz*
hodnocení

0x

Nadpis "bezdůvodná bolest" je poněkud zavádějící, protože každá bolest má svou příčinu (svůj důvod), přestože ta/ten nemusí hned zřejmá/ý.

Oko zkuste chladit studeným obkladem (v noci Vás mohlo něco štípnout), ale lepší by samozřejmě byla návštěva očního lékaře, s bolestí v požebří bych neotálela a navštívila lékaře - může jít o problém se žlučníkem, játry, ev. se slinivkou.

daniell*
hodnocení

0x
No pokud jste nebyla včera na nějaké pařbě a tam sebou nepraskla o zem a někdo vám nedal do čuně tak zaskočte za doktorem nic se neděje bezdůvodně.

hodnocení

0x

Já jen k těm obkladům )) pokud mám něco nateklého, tak si nemůžu dávat studený obklad, ale teplý (( asi to mám nějak obrácené ))ale studený obklad u mě vyvolává obrácenou reakci )) po resekci zubů jsem měla chladit .) jo jo .))byla jsem ještě větší obluda *smich*))a to jsem byla na resekci 3x )) takže mám opravdu ověřené ))

figurek*
hodnocení

0x

nepíšete, jestli jste se probudila v posteli nebo někde jinde. Rána jsou už přece jen chladná a já si pamatuji, že jsme taky jednou spali v naskládaných betonových rourách a mě druhý den strašně bolelo v boku a měl jsem oteklé oko.

hellmarfi*
hodnocení

0x

Oko zkus dál ledovat, to by mělo na otok zabrat... a ta bolest pod žebrama může být s polohy při spánku. Je pravděpodobné, že jsi byla nějak zkroucená a je to prostě svalová křeč, nebo něco v tom smyslu. Taky se mi to stává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]