Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hodně mi výpadávají vlasy. Má někdo zkušenost s produkty proti výpadávaní vlasů. Například serum?
Děkuji
Ahojky
Na internetu jsem našla nějaký produkt na vlasy - Fulfix. Poprvé jsem si myslela, že to je nějaký podfuk (jako většina z produktů, které prodavají na internetu - reklama a nic víc), ale potom jsme se rozhodla, že mám toto serum vyzkoušet. Objednala jsem si ho a ted jsem uplně spokojená. Už si to mám po třetí objednát. Na začátku jsem si objednala jenom jedno balení na vyzkoušení. Nic nezlepšilo. Ale jsem si to znova objednala. Objednala jsme si 3 balení. Až po druhé balení jsem dostala vysledky. Ted jsem uplně nadšená a si sprej objednám znova
Dobrý den. Než si objednáte nějakou "zázračnou" vodičku na vlasy, možná byste měla zapátrat, proč se tomu tak děje...
Babkazov, jojo. Lidi si koupí vodičku na vlasy a myslí si, že jim zázračně pomůže. Vlasy jsou vyživované hlavně zevnitř, vliv má na ně - stres, hormonální poruchy, dědičnost, nedostatek vitamínů a tak. Paní by se určitě měla poradit nejprve s lékařem, vyloučit hormonální poruchu např. štítné žlázy a pak teprve na vlasy piplat vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.