Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlasy mi vypadávají, můžete mi něco poradit?

Od: mohajkova* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, hodně mi výpadávají vlasy. Má někdo zkušenost s produkty proti výpadávaní vlasů. Například serum?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O serum jsem ještě neslyšela na trhu moc léků není.Také mi moc padaly,ale beru Biotin Plus a rostou mi cca po 2 měsících nové už jsou vidět malinké..Měla jsem vlasy dlouhé do púl zad a ty mi vypadly a rostou nové,,Nějaké delší jeeště mám tak musím počkat,až ty malé dorostou ,,,

mohajkova*
hodnocení

děkuji mockrát :)

dagmar35*
hodnocení

0x

Ahojky :)

Na internetu jsem našla nějaký produkt na vlasy - Fulfix. Poprvé jsem si myslela, že to je nějaký podfuk (jako většina z produktů, které prodavají na internetu - reklama a nic víc), ale potom jsme se rozhodla, že mám toto serum vyzkoušet. Objednala jsem si ho a ted jsem uplně spokojená. Už si to mám po třetí objednát. Na začátku jsem si objednala jenom jedno balení na vyzkoušení. Nic nezlepšilo. Ale jsem si to znova objednala. Objednala jsme si 3 balení. Až po druhé balení jsem dostala vysledky. Ted jsem uplně nadšená a si sprej objednám znova :) *ua**slunce**tanec*

mohajkova*
hodnocení

děkují moc, zkusím si objednát :)

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 13. 05. 2015 20:00:47
Tak jsi si sama odpovedela a ted nam urcite doporucis, kde nejlepe objednat.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Než si objednáte nějakou "zázračnou" vodičku na vlasy, možná byste měla zapátrat, proč se tomu tak děje...

doplněno 13.05.15 16:50:

Babkazov, jojo. Lidi si koupí vodičku na vlasy a myslí si, že jim zázračně pomůže. Vlasy jsou vyživované hlavně zevnitř, vliv má na ně - stres, hormonální poruchy, dědičnost, nedostatek vitamínů a tak. Paní by se určitě měla poradit nejprve s lékařem, vyloučit hormonální poruchu např. štítné žlázy a pak teprve na vlasy piplat vody.

Souhlas s Eulalií. *palec* Kolik je vám roku? Po přechodu, nedostatkem hormonů, je to smutný příběh. *plac*

mijamijsja*
hodnocení

0x
Zajděte do lékárny tam vám dobře poradí a učiný produkt bude stát mnohem méně než po internetu atd...
Lékárně vám něco doporučí určitě i do 100kč :).
asd1

Já na padající vlasy pořídil velmi účinný produkt za 300,- - mašinku na vlasy. Beru to na Fantomase a je klid :-D

mohajkova*
hodnocení

děkuji :)

četla jsme na netu, že toto serum Fulfix je učínný, tak nevím, zkusím si to objednát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]