Nejste přihlášen/a.
Dobrý film je jako dobré jídlo. Každému chutná něco jiného. Ale třeba : Vyměřený čas, Ctihodný občan, Spojenec,...
Tak ten ctihodný občan je super kino - jen poslední 3 minuty stojí za pendrek... ale z amerických filmů je to TOP5. Doporučuji
doplněno 12.05.15 19:10:Posledně jsem se díval na Chlapec v pruhovaném pyžamu - brečel jsem jak malý kluk... ale moc erotické to není ... spíš tématické k 70tému výročí..
Pokud si můžete vybírat a ne jen přepínat televizi, tak co třeba Moje tlustá řecká svatba viz csfd.cz/... nebo již 20 let starý, výborně obsazený film Strážní andělé (Les Anges Gardiens, 1995) viz csfd.cz/...
Třeba se zasmějete i po padesáti letech panu Pitkinovi v černobílém filmu z roku 1963 Zásah v pravou chvíli (Stitch in Time) viz csfd.cz/... u kterého se lidé v kinech chechtali nahlas tak, jak to už nikdy doma u televize není. Nejlépe se veselým filmům směje v kině, ale i doma se dá výborně pobavit.
Podobně je dnes už skoro zapomenutý výborný francouzský černobílý film r roku 1966 Jen když jsme zdrávi (Tand qu´on la santé) viz csfd.cz/... kde o co je méně dialogů, o to víc je legračních situací plynoucích z přívalu nové techniky do poklidné doby. Je tam několik nezapomenutelných scén, například v čekárně na vrzající židli... atd. atd.. atd... Stojí za vidění, když si chcete udělat dobrou náladu, zasmát se s někým, s kým se budete dívat a prožívat milý děj z milé doby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.