Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, právě dokončuji školní práci na téma "Vliv důležitých zápasů na fanoušky" a součástí je také graf jak roste prodej a zájem o vstupenky v posledních fázích turnaje. Z aktuálního mistrvství jsem si mimo jiné vybral poslední zápasy ve skupině, které se hrají dnes.
Zajímá mě, jestli je někde na internetu možné zjistit kolik je právě prodaných vstupenek. Pokud ne, tak mě opět čeká zdlouhavé zjištování na pokladnách a sekretariátech osobně jako u ostatních sportů
Děkuji za rady
Rozlišujete skutečně prodané lístky, technické blokace, blokace pro sponzory, firemní místa, sky boxy? Není lépe vypovídající reálná návštěvnost? tedy kolik lidí pak na daný zápas skutečně přijde? Pokud byste využíval reálnou návštěvnost, tak ta k dispozici je. mshokej.wbs.cz/...
Mám právě nachystané i porovnání předpokládané návštěvnosti a návštěvy zkutečné. Jinak blokace, sky boxy apod. nerozlišuji a zaměřuji se na počet lístků, které byly vydány firmám a organizacím zdarma a vytvořím orientační výpočet, kolik by MS vydělalo, kdyby tyto lístky nebyly darovány ale prodány. No a samozřejmě toho bude daleko víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.