Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vydelat?

Od: kristka01® odpovědí: 9 změna:
Ahoj, nevite, jak si vydelat ve 12ti letech?treba jen 2 stovky, nebo 1 stovku.papir a flasky jsem si vratila a nic jinýho me nenapadá.nemate nejaky tip krome brigady?dekuji za odpovede. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomoci doma pra/rodičům s domacími pracemi, a vydělat si pár korun? Pomoci sousedce, sousedovi a pokud ti to nepřinese finanční uspokojení, tak alespoň morální či nabytí zkušeností.

hodnocení

0x

Ahoj Kristko. Nevím, zda jsi z vesnice, nebo z města? Je možné nabídnout venčení psů, sousedům. Nebo starším, nemohoucím sousedům, dojít nakoupit. Nabídnout sousedům, pomoc na zahradě. Pohlídat dítko, aby si maminka, mohla něco udělat doma. Za to se nějaká koruna také dá vydělat i celoročně, nejen o prázdninách. Jen můj názor.

doplněno 29.08.12 00:23:

Jsem překvapená, když tady mládež shání nějakou brigádu, kde by si mohla vydělat nějaké peníze. Z vlastní zkušenosti vím, že za pomoc na zahradě, se mladým za 60,- Kč + jídlo a pití dělat nechce. Šlo třeba o natírání barvou. Nejde o žádné těžké práce. Vlastní zkušenost.

hodnocení

ahoj viky,jsem z vesnice.
doplněno 28.08.12 22:28: A kdyz neni komu pomoct? :)
iz*

Pak si nikde nevyděláš. Zaměstnat na smlouvu nebo dohodu tě budou moci až po dovršení 15 let a po skončení povinné školní docházky.

Jsi-li z vesnice, můžeš sousedům nabídnout, že jim pomůžeš sekat trávu, se sběrem ovoce a zeleniny, s pletím, ...

hodnocení

Ale já právě nescháním brigádu. :) já chci vydělat třeba z nějakých surovin nebo neco takovýho. :)

ron*
hodnocení

0x

Tak pomáhej rodičům. Svěř se jim, na co peníze potřebuješ a třeba ti za pravidelnou pomoc občas nějakou tu korunku dají.

hodnocení

0x

Netuším z jakého si kraje... ale v tom mém jakýkoli kousek co lze zpeněžit ve stačírně železného odpadu z volné přírody zmizel a co není přivařené tak to železomorka černá sebere... co to zkusit tak? A tata s občankou by to jednou za čas odvez... jen tip.

hodnocení

0x

Budou dozrávat jeřabiny, tak trhej a odvez s rodičema do sběrny. Když byly moje děti v Tvém věku, dost si s tím vydělaly. Vozily to domů na kárce, a pak jsme to odváželi do sběrny v pytlích. Nevím, jak je to dnes, ale zkus najít na netu nejbližší sběrnu bylin a pošli tam email, co a za kolik vykupují. Dá se toho sbírat více. Tak hodně štěstí...

buss
hodnocení

0x

Sběratelé kovu a j. jsou jiné štiky, ale jsou i děcka, co si umí vydělat, napíše kníždku... pohledej na intu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]