Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit vysku bez metru

Od: walktall* odpovědí: 12 změna:

Jak mam presne zjistit svou vysku aniz bych se zmeril metrem?Nekde sem cetl ze se to da vypocitat nejakym vzorcem ale musim znat obvod pasu.Dik.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

To je největší blbost, jakou jsem v poslední době slyšel.

hodnocení

0x

A co třeba reverzně přes BMI? Ale jistě se najde i složitější způsob.

hodnocení

0x

na co to dělat jednoduše, když to jde složitě...

počkej na zimu, otiskni se do sněhu a otisk můžeš změřit třeba na lokty. Bude to tak přesně, jako když budeš počítat nějakým všeobecně nepřesným vzorcem, ke kterému potřebuješ změřit obvod pasu taky metrem.

Nejjednodušší je ten metr, a taky nejpřesnější.

chtěl bych mít ty starosti s přesnou výškou...

toni*
hodnocení

0x

Nás za mlada v "pionýru" učili jak změřit výšku budovy, stromu apod. pokud svítí slunko. Zapíchnutý metrový klacek vrhá stín, který změříme a porovnáme se stínem stromu, budovy apod.

hodnocení

0x

Člověče co je to za hovadinu. Já bych musel podle pasu měřit 2,5 metru. Určitě se to dá antropologicky zjistit a proto se určitě na tento ústav obraťte. Ale určitě to bude jenom orientačně. Chodíte po světě a vidíte - tahle ženská má dlouhý nohy, ta zase krátký, co vy na to. Nebude to nějaká hovadina? (logicky)?

jabraka*
hodnocení

0x

Nejlépe stavebním laserem.Syn mi na hlavu dal krabiču,paprsek otočil do stropu.Odečetl číslo,pak jej otočil na zem a obě čísla po odečtu dala mou výšku.Když jsem se před dvaceti lety měřil,teď měřím o 3 cm méně.Tak nevím,rostu do země.

JABRAKA

hodnocení

0x

Pomoci obvodu pasu?

Vemte provazek, ustrihnete na stejnou delku, jak ste vysoky a pak si ho omotejte kolem pasu. Vyska je pak X nasobek obvodu pasu, kde X je pocet omotani.

Zbyva urcit presne X a metrem zmerit obvod pasu :)

dusatka*

Axus nezklamal *smich**smich**smich*

moxa*
22.06.09 08:58

*haha*

troja*
hodnocení

0x

Teď si přesně nevzpomínám. Naposledky, když jsem byl v Liliputu, tak tam brali míru na šaty podle velikosti palce, čímž stanovili výšku. Byl to asi 30-násobek délky palce. Nepleťe si s délkou prostředníčku, který při zavření - maximálním dosahu směrem k zápěstí - označení a následném rozvinutí, taky označuje nějakou délku.

cacab*

Jesli myslíš tu délku, která je shodná s velikostí nohy, tak to jsou kecy.U mně teda určitě*smich*

imre*
hodnocení

0x

1) stoupni si ke zdi

2) na hlavu si poloz trojuhelnikove pravitko nebo knihu v tvrde vazbe ve svisle poloze

3) pridrz to u steny a odstup. Udelej si tam tuzkou znacku.

4) zmer vysku znacky od podlahy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]