Dobrý den, uvažuji o koupi knihy, ale neumím se rozhodnout. Mám dvě vyhlídnuté a každá má tři díly-alespoň zatím. 1.je Rachel Harris-mé sladké šestnácté století, Příběh dvou století, Můj ne tak sladký život. A 2.je Kiara Rass-Selekce, Elita, První. Pokud jste je někdo četla tak mi prosím poraďte, která je lepší Popřípadě můžete napsat tipy i na jiné knihy Děkuji
Psíku, já si myslím, že takové knihy se mají půjčit. Od kamarádek, z knihovny. Má se koupit taková kniha, ke které se člověk bude vracet. A pak jeho děti.
psik*
Kamarádky takové tipy knih nečtou a kdyby ano, snad by mi to ani nepůjčily a v naší knihovně mají spíše starší knihy.
pohanka*
Dokud se v knihovně nezeptáš, tak to nemůžeš tvrdit. Každá knihovna má peníze, které investuje do knižního fondu, doplňuje a obnovuje ho. Takže nejdříve se tam zeptej, myslím, že by to bylo o hodně levnější, připadá mě to podle obálek červená knihovna.
doplněno 03.05.15 20:10:
Moje mamka četla Ptáci v trní a moc se jí líbila, tak to bude také něco o lásce a vztazích. Já čtu spíše dobrodružné, fantazy, sci-fi, detektivky apod., takže více nedoporučím.
psik*
Já osobně čtu nejraději fantasy, scifi. Moc pěkná kniha je Temná hrdinka-večeře s vampýrem A tak jsem chtěla zkusit taky něco jiného a toto se mi docela líbilo Jinak například Hvězdy nám nepřáli, mě moc nebavilo.
V knihovně se zeptej od Bety McDonald "Co život dal a vzal" "Kdo chytá v žitě" Jerome David Salinger Třeba. Ty knihy, na které se ptáš, na ně opravdu škoda času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.