Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která kniha je lepší?

Od: psik* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
uvažuji o koupi knihy, ale neumím se rozhodnout. Mám dvě vyhlídnuté a každá má tři díly-alespoň zatím. 1.je Rachel Harris-mé sladké šestnácté století, Příběh dvou století, Můj ne tak sladký život. A 2.je Kiara Rass-Selekce, Elita, První.
Pokud jste je někdo četla tak mi prosím poraďte, která je lepší :) Popřípadě můžete napsat tipy i na jiné knihy :) Děkuji :)

Která kniha je lepší?
Která kniha je lepší? #2
Která kniha je lepší? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zkuste Tracyho tygra od Saroyana :)

psik*
hodnocení

Děkuji, kouknu se na něj :)
iz*
03.05.15 19:50

*palec*

hodnocení

0x

Psíku, já si myslím, že takové knihy se mají půjčit. Od kamarádek, z knihovny. Má se koupit taková kniha, ke které se člověk bude vracet. A pak jeho děti.

psik*
hodnocení

Kamarádky takové tipy knih nečtou a kdyby ano, snad by mi to ani nepůjčily a v naší knihovně mají spíše starší knihy.
pohanka*

Dokud se v knihovně nezeptáš, tak to nemůžeš tvrdit. Každá knihovna má peníze, které investuje do knižního fondu, doplňuje a obnovuje ho. Takže nejdříve se tam zeptej, myslím, že by to bylo o hodně levnější, připadá mě to podle obálek červená knihovna.

doplněno 03.05.15 20:10:

Moje mamka četla Ptáci v trní a moc se jí líbila, tak to bude také něco o lásce a vztazích. Já čtu spíše dobrodružné, fantazy, sci-fi, detektivky apod., takže více nedoporučím.

psik*
hodnocení

Já osobně čtu nejraději fantasy, scifi. Moc pěkná kniha je Temná hrdinka-večeře s vampýrem :) A tak jsem chtěla zkusit taky něco jiného a toto se mi docela líbilo :) Jinak například Hvězdy nám nepřáli, mě moc nebavilo.

iz*
hodnocení

0x

Je-li ti více jnež deset let,

měla bys začít číst "klasickou beletrii"a neztrácet

(nezabíjet zbytečně) čas s "fantasy"apod.

Trváš-li na svém, stáhni si ukázky a porovnej sama

(co se líbí jiným, nemusí se líbit i tobě):

Příběh dvou století

Můj ne tak sladký/...

Já bych si nekoupila ani jednu

(podle mne by to byly vyhozené peníze) ...

hodnocení

0x

V knihovně se zeptej od Bety McDonald "Co život dal a vzal" *palec* "Kdo chytá v žitě" Jerome David Salinger *palec* Třeba. Ty knihy, na které se ptáš, na ně opravdu škoda času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]