Nejste přihlášen/a.
Co máte rádi k pití, krom alkoholu, cemuž já moc neholduju, nebo máte někdo nějaký recept na nějaké pití, limonádu co se dá doma vyrobit, podeltze se o zkušeniosti, díky
Vodu, minerálku "lesní plody", malinovku (Černá Hora), Grenu (Černá Hora), sirupy Jupí (citron, pomeranč), Kofolu
čaje moc nepiju, občas ovocné, kávu piju denně, poslední dobou nejvíce instatní Jacobs Velvet, miluju mléko, bereme přímo od známého zemědělce, nedělá mi problém dát si jen tak na chuť půllitr plnotučného mléka
Jelikož bublinky mám nerada, ne že bych si je vůbec nedávala, ale jen pro chuť a taky abych to tak rychle nevypila, což je třeba v restauraci dobrá věc, tak u mě vedou icetea je mi jasný že čaj to vidělo max. Z letadla, ale mě to neskutečně chutná. A pokud jde o značky, tak aquila, dobrá voda a pfaner, to vím že bude dobrota
Kohoutkovou vodu, kafe. Občas pro chuť colu s ledem. Když vymrznu, tak čaj.
doplněno 03.01.13 02:35:Takže nic inspirativního...
Ale co mohu doporučit je udělat si jakýkoli čaj (nebo klidně i "nečaj" rooibos), ze sypaného, nebo sáčkového čaje, případně duchutit, třeba medem, nebo nakrájeným citronem, nechat vystydnout a dát chladit do lednice. Lepší, než kdejaká limča.
Vodu z kohoutku, zelený čas s příchutí (odvykla jsem si jej sladi), na chuť nealko pivo s mírně višňovou chutí, kávu, dobrou vodu neperlivou bílé hrozny nebo neperlivou vodu mateřídoušku nebo s bezem, nepohrdnu čajem rooibos.
No, pokud vzhledem k dotazu vynechám mé oblíbené pivo, tak balenou sodovku, mléko a vodu z kohoutku pouze v kafi...
Vyrobit doma jde i sodovka, vážně uvažuji o domácím výrobníku...
Nejvíc kohoukovou vodu se sirupem oranž jupí, citronovou Korunní, mlíko, černej čaj s medem, rozpustný kafe s mlíkem a medem, občas jablečnej džús.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.