Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pijete?

Od: marecek* odpovědí: 24 změna:

Co máte rádi k pití, krom alkoholu, cemuž já moc neholduju, nebo máte někdo nějaký recept na nějaké pití, limonádu co se dá doma vyrobit, podeltze se o zkušeniosti, díky

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Džus, Colu, šumáky s vitaminama, vodu :)

hodnocení

0x

Vodu, minerálku "lesní plody", malinovku (Černá Hora), Grenu (Černá Hora), sirupy Jupí (citron, pomeranč), Kofolu :)

doplněno 02.01.13 22:38:

čaje moc nepiju, občas ovocné, kávu piju denně, poslední dobou nejvíce instatní Jacobs Velvet, miluju mléko, bereme přímo od známého zemědělce, nedělá mi problém dát si jen tak na chuť půllitr plnotučného mléka *smich*

hodnocení

0x

Já rád "zázvorové pivo" (ginger ale). Příležitostně ho kupuji, ale zázvorová limonáda se dá připravit i doma, na webu se toho najde spousta.

mathers322*
hodnocení

0x

Voda,čaj,cola,matonnka pomeranč :D

a doma kdyžtak voda,cukr,citron,led :)

doplněno 02.01.13 22:15:

Jinak miluju aloe vera ale platit 60kč za 2l :(

hodnocení

0x
Nejcasteji piju mineralky vsech prichuti, zboznuji bubliny. Do skoly si delam vodu se sirupem. Rano piju kakao a cerny caj. Obcasne si dam colu, fantu a podobne napoje.

hodnocení

0x

mineralky , sodastream

krkovicka*
hodnocení

0x
Sodastreem,Jacobs velvet,zelený čaj.

gocars*
hodnocení

0x

Ohledně nealka, pro mě není nic lepšího než vychlazený Tonic (river) ;)

hodnocení

0x

"Mamince" byl koupen odšťavnňovač za 3 tis... na jedné straně, tekuto nadruhé suchá mrkev, suhé hrozno, suchá jablka... není nad opravdový džus a ne ečkoblafy z cukru z obchodu...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pramenitou vodu (pramenitou, ne to chemickou slouceninu z vodovodu), do toho par kostek ledu, a citron.

Nekdy sirup, colu, bublinky nejsou denne moc zdrave, ale porad mi chutnaji vice nez neperlive vody. Studena hanacka kyselka malina...

Caj zeleny, vareny doma.

rimortis*
hodnocení

0x

Jelikož bublinky mám nerada, ne že bych si je vůbec nedávala, ale jen pro chuť a taky abych to tak rychle nevypila, což je třeba v restauraci dobrá věc, tak u mě vedou icetea:) je mi jasný že čaj to vidělo max. Z letadla, ale mě to neskutečně chutná. A pokud jde o značky, tak aquila, dobrá voda a pfaner, to vím že bude dobrota:)

hodnocení

0x

Sangrii. Alkoholu to má zanedbatelně, a dá se vyrobit i po domácku (i když ta kupovaná mi chutná víc).

hodnocení

0x

vodu, vodu se sirupem, mléko z farmy, černý čaj, kofolu

askmenow*
hodnocení

0x

Kohoutkovou vodu, kafe. Občas pro chuť colu s ledem. Když vymrznu, tak čaj.

doplněno 03.01.13 02:35:

Takže nic inspirativního...

Ale co mohu doporučit je udělat si jakýkoli čaj (nebo klidně i "nečaj" rooibos), ze sypaného, nebo sáčkového čaje, případně duchutit, třeba medem, nebo nakrájeným citronem, nechat vystydnout a dát chladit do lednice. Lepší, než kdejaká limča.

ron*
hodnocení

0x

Nejraději mám obyčenou vodu (z naší studny), hodně piji zelený nebo ovocný čaj, kávu - klasického turka - Henri cafe.

hodnocení

0x

Hlídala jsem chlapečka a v té rodině používali sirupy YO. Celá rodina jich vypila spousty, tak jsem ochutnala všechny. Snad jen ten z černého bezu ne. Zamilovala jsem se do nich. Hlídám si akce a když je v akci, koupím si ho. Sirup YO je úžasný! *jasne*

nu*
hodnocení

0x

chlazené podmáslí, uložit na 7. schod

hodnocení

0x

Vodu z kohoutku, zelený čas s příchutí (odvykla jsem si jej sladi), na chuť nealko pivo s mírně višňovou chutí, kávu, dobrou vodu neperlivou bílé hrozny nebo neperlivou vodu mateřídoušku nebo s bezem, nepohrdnu čajem rooibos.

hop®
hodnocení

0x

No, pokud vzhledem k dotazu vynechám mé oblíbené pivo, tak balenou sodovku, mléko a vodu z kohoutku pouze v kafi... ;)

Vyrobit doma jde i sodovka, vážně uvažuji o domácím výrobníku...

uska*
hodnocení

0x

Nejraději vodu z vlastní studně, pak turka a na zahřátí čas se slivovicí.

mathers322*
hodnocení

0x

Vše co teče kromě medu a teru

to teče moc pomalu :D

mil®
hodnocení

0x

Nejvíc kohoukovou vodu se sirupem oranž jupí, citronovou Korunní, mlíko, černej čaj s medem, rozpustný kafe s mlíkem a medem, občas jablečnej džús.

zabu
hodnocení

0x

Máme doma hodně jablek, tak vaříme vývar z nakrájených jablek. Takový jablečný čaj. Ochutit citrónem, skořicí hřebíčkem. Mňamka.

jake377*
hodnocení

0x

Zkuste nealkoholické Mojito a nebo rozmixované ovoce (Smoothie)- obojí chutná výborně *palec*

doplněno 06.01.13 21:28:

Ovšem ke Smoothie potřebujete nějaký mixer ovoce... z vlastních zkušeností doporučuji Smoothie maker

mixery.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]