Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěla bych poradit komu mám poslat stížnost na likvidátora pojistné události z České podnikatelské pojišťovny.
Děkuji Edita
Obávám se, že v tomto případě jedině za právníkem. Ještě je cesta místo osobních návštěv vše písemně, ale to je na dlouhé lokte. Já jsem se takto dohadovala s touto pojišťovnou skoro 2 roky a nakonec jsem dosáhla svého. Nyní jsme u Ceské pojišťovny. Nahlásili jsme škodu - rozbitý šindel na střeše od krup a zaplatili jenom část šindele nového a pokrývačské práce nic. Máme kalkulaci na opravu na 20 tis. a dali nám jenom 3 tis. Takže soptím, vynadala jsem likvidátorovi a že si budu stěžovat. Slíbil, že něco připlatí tak čekáme. Co bude dál zatím nevím. Takže si pojišťovnu dneska nevybereš.
mě naboural opilý řidič,který neměl povinné ručení.zrušený auto,a marodili jsme s manželem 6 měsíců.Kancelář pojistitelů to přiřadila ČPP.Auto mi sice proplatily(sice míň,ale budiž),ale co se týče ušlého zisku je to masakr.Likvidátor ,který to dostal na starosti,a který by měl vědět co ode mě všechno potřebuje doložit,tak si řekl jenom o příjmy za minulý rok.Nakonec z toho vylezlo,že je na to speciální formulář.Po dvou měsících si vzpoměl,že potřebuje plnou moc od manžela,potom doležení ze sociálky ohledně nemocenské a za další měsíc lékařské zprávy.Na maily nereaguje a když tak za týden,s výmluvou že má moc případů a nejsem jediná.Maily by měl otevírat snad každý den ,a když je to pracovní mail a obzvlášť.A když jsem mu dodala i tyhle papíry tak si vymyslel s jeho nadřízeným že to dají prošetřit k jejich posudkovému lékaři.Ani kancelář pojistitelů na to nereaguje ui když jsem jim poslal svoje maily,které jsem mu psala .Řekli,že mám jednat jenom s ČPP.Je to síla.My jsme poškozený,ožrala dostane jenom pokutu a zaplatí opravu auta a je z toho venku a nás to stojí nervy,volání,které mi nikdo nezaplatí.Kdyby se mnou jednali na rovinu a hned na začátku mi řekli co potřebují ale to oni né.Nechávaj si na čas. Nemám pro ně ani žádné slušné slovo.
mam auto ktere se porouchalo a ja ho mněl v opravně po tuto dobu jsem neplatil povinne ručení poněvad chtělo datt pořadně dopořatku.Přišlo mi zaplatit pokutu.Autto nostalo na komunikaci stalo v servisu.Děkuji za odpověd
Ano, jistě, že jste dostal pokutu. Auto sice bylo v autoservisu zřejmě nepojízdné, ale pokud jste na něho nechtěl platit povinné ručení, tak jste měl auto odhlásit u policie a pak toto předložit pojišťovně. Pokud jste se rozhodl jen tak, že platit povinné ručení nebudete, tak se nedivte té pokutě.
Nikdo pokutu nedostal! vyzvali vás, abyste zaplatil příspěvěk za nepojištěné vozidlo!
Auto odhlásit u policie? Od kdy se auto odhlaší u policie? Už pěkných pár let ne!
eulalie: že vy musíte za každou cenu poradit nesmysly!
Pokud jste výzvu dostal ted někdy, tak čkp je povinna prokázat, že jste auto provozoval. Jinak nechápu, proč svůj dotaz píšete sem
Bez právníka to asi nepůjde. Pokud vám někdo ublíží, máte nárok na nahradu nákladů spojených s léčením, pokud na př. potřebujete ošetřovatelku, máte právo aby škůdce zaplatil, rovněž požadavek na úhradu léků, za dojíždění do nemocnice, také můžete chtít zaplacení uklízečky, když vám to zdravotní stav neumožňuje, pokud není možné náhradu určit, stanoví se podle slušnosti,vážným poškozením zdraví, trpí nejen oběť, ale i rodina, proto je podle nového OZ nárok na odškodnění za duševní útrapy. Je také možné žádat zálohu předem, na různé náklady. Je zde pouze problém pokud je nemajetný, případně bezdomovec. Dle mého odhadu pojiťovák když uzavíráte pojistky hýří úsměvy na všechny strany, při plnění je na úrovni různé kyselosti citronů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.