Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Jaká je podle Vás ta správná uplynulá doba ve VZTAHU, napřiklad na sestěhování se,založení rodiny, svatba apod.
rok? dva roky? je to hodně individuální..
je možné třebab s jednim partnerem 5 let nic..a s druhým po půl roce už se plánuje..
Jak je to u Vás?
sestěhovat se můžete podle mě co nejdřív. Oběma se tím změní mantinely a tím poznáte inhed zda Vám oběma to vyhovuje a zda je u Vás soužití vůbec reálné. Zkušenosti mám opravdu reálné. Dokud si žijete každý posvém připadá Vám vše super, jak žijete spolem, okamžitě se vzájemně otestujete. zjistíte spolehlivost na partnera, pravdomluvnost, otevřenos, přizpůsobivost, flexibilnost, schopnosti obecně. Rodinu nemá cenuzvlášť plánovat. To je věc,které se nedá vždy poručit či ji zapsat do kalendáře . . . . plánuje se: oslavy narozenin, dovolená a činnost na vánoce a tak.
Nějaká přesná doba podle příruček se prostě určit nedá, je to opravdu jen na každém vztahu.
Jsou dva, kteří spolu chodí čtrnáct dní, nastěhují se k sobě, za měsíc je svatba a už spolu žijí patnáct let.
A v příbuzenstvu jsem měl případ, že se oba znali od základní školy, láska jako trám, spolu si udělali vysokou školu, ještě dva roky spolu chodili poté, pak svatba a manželství jim vydrželo půl roku.
Já jsem se ženil po sedmi měsících vztahu, vydrželo to už pět let přes stříbrnou svatbu. Ale co dvojice, tak jiný příběh.
Dobrý den.
Je to u každého jinak. Jakmile Vám chození už nebude stačit, budete si přát veškerý čas trávit společně. Sdílet spolu všední i sváteční den, radosti i starosti, pak je čas žít spolu. Většinou ale v takovém případě nemá ani jeden z páru potřebu se na toto ptát, ale prostě to oba vědí a přijde jim to naprosto přirozené. Je to přirozený vývoj smysluplného vztahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.