Nejste přihlášen/a.
Před časem se v Česku diskutovalo o zákonu nebo nařízení, které donutí TV stanice k úpravě síly hlasitosti zvuku, tak aby lidem neotravovaly život.Nyní se o tomto problému nějak přestalo mluvit.Jistě bude naše diváky zajímat informace, že od 31.srpna 2012,současně se zahájením mezinárodní výstavy elektroniky IFA BERLIN dojde ke srovnání hlasitosti mezi vysíláním pořadů a reklamou a navíc ještě ke srovnání hlasitosti mezi jednotlivými stanicemi mezi sebou podle normy EBU-R128.Je nějaká naděje, že k něčemu takovému dojde i u nás?
Todle je nejhorší večer a v noci. Máte nějakou hlasitost ale jakmile začne reklama tak vzbudíte půlku baráku. Mně ale vadí i to že každej kanál má jinou hlasitost.
ČT má hlasitost (podle mě) na všech svých kanálech stejnou. Jak ale přepnu na Novu tak to řve jako kráva a Prima je zase hrozně potichu.
PROSTĚ BLBÁKOV.
Dessi, právě že sem slyšel že u novejch typů televizí se dá nastavit ,,stejná hlasitost! pro všechny programy ale zatím sem nezjistil jak se ta funkce jmenuje.
Desi, omluva jedno S. :D
Lujsi,s tímto problémem jsem vytočil našeho provozovatele kabelovky do modrofialova,já jsem si myslel že rozdílnou sílu zvuku nastavují oni,tak za to chudák nemohl.Ale řekl mi že mám zahodit tu plečku,naco to chytám,že u moderních televizorů to jde nastavit.Tak nevím,je dva roky starý televizor plečka?
doplněno 27.08.12 10:11:Lujsi,já to taky nevím,ani jsem netušil že to jde a na ty písmenka kašli,tady mne przní lidi schválně,nevšímám si toho.Ale nejspíš ta funkce bude,když se individuálně nastavuje kanalizace.
Mám laciný přístroj cca 5 let starý a ten to umí. Není to sice 100%, ale ztišení reklam je znatelné. Naopak znám novější a dražší přístroje, u kterých to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.