Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit:
Nechala jsem příbuznému zahrát písničku v jednom pořadu v televizi a nyní mě zajímá, jak tento záznam pořídit, nahrát.
Jaké možnosti vlastně mám? V technologiích se moc nevyznám, napadá mě jedině klasické video a nahrát vše na videokazetu. Jsou ještě nějaké možnosti? Ještě bych mohla využít klasickou audiokazetu (jedná se mi hlavně o zvuk, obrázky nejsou tak podstatné), je možné přehrávač na kazety nějak připojit k televizi nebo nějak jinak nahrát tento záznam (zvuk) na klasickou kazetu?
Děkuji mockrát.
Šlo by to třeba na DVD rekordér,i s obrazem,pokud ho tedy vlastníte Vy nebo někdo ze známých.
Ještě by mohlo zafungovat,pokud máte notebook a u něj malou krabičku s USB konektorem a anténou pro příjem dvb-t signálu,pokud stanice,která bude přání vysílat,se nachází v programové nabídce dvb-t a pokud ta krabička má funkci nahrávání.
Horší variantou je nasnímat přímo obrazovku televize videokamerou nebo mobilem ale nevyhnete se vodorovným pruhům v záznamu,kvalita obrazu je nízká.Ale použitelná.
doplněno 02.05.15 15:06: Já psal DVD rekordér, ne přehrávač.DVD přehrávač mám také, ale potřebuji tedy poradit, jaké CD, DVD (prázdné) do něj koupit, děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.