Nejste přihlášen/a.
Máme doma asi 6 měsíců kočku, a nyní mě na celém těla naskákaly červené svědivé pupínky. Doktorka neví z čeho to je, dala mě antibiotika, nějaký krém na pupínky. Myslíte, že to může být od té kočky nebo z nějakého jídla?
znám doktora,který dává svému dítěti antibiotika na všechno. A měl jsem kamaráda, který několik týdnů chodil s vyrážkou po různých doktorech ,dokonce byl u urologa, až se na něho podívala při nákupu v obchodě stará babka a říkámu "mladej, vy máte filcky" / pro neznalého muňka, což je vlastně něco jako blecha a může se to chytnout kdekoliv, třeba na látkovém sedadle v autobusu,kde před tím se vozil nějaký ...,kterých je tu dost./. . Koupil na ně spej /na vši,muňky,blechy/ a za dva dny byl OK - ale k té kočičce- skutečně to to může být od ní, třeba ty její blešky. Koupit za stovku "FYPRYST" a odblešit, popř s ní zajít k veterináři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.