Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezenti USA

Od: magdalen* odpovědí: 6 změna:

kolik prezidentů měly US a kdo je zná celým jménem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
cs.m.wikipedia.org/...
doplněno 26.08.12 02:51: Někteří opravdu mohli být i prezenti.
Pro Váš případný další dotaz tu je odkaz
cs.m.wikipedia.org/...

Tohle je zkouška znalostí, ne vyhledávání.

Bylo jich přes 50. Celým jménem jich moc neznám, George Washington, Abe Lincoln, Barack Obama, George Bush st., George Bush ml., Richard Nixon, John Kennedy, Bill Clinton, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt, Ulysses Grant, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Eisenhower, Ronald Regan. Víc asi nevím.. :D.

Přes 50 je amerických států...
Nynější Obama je 44. prezident.

Států je 50, to vím. A na ty prezidenty jsem se vám musela mrtkout na wiki a máte pravdu, že u Obamy je 44. To jsem si teda myslela, že jich bylo víc :/ :D

Možná by to chtělo další téma - kolik států USA dokážete vyjmenovat zpaměti :D.

tomasgulas
hodnocení

0x

Já vím jenom jméno Van Buren... ale to proto, že to kdysi bylo kódové jméno hry Fallout III...

Dokonce i první odkazy na Googlu ukazují na tento zrušený projekt.

daniell*
hodnocení

0x
to sám nevím , vím že teď je Obama a před ním byl Bush a první byl George Washington. cs.wikipedia.org/... tady ten seznam jak už někdo posílal tak ten je správný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]