Nejste přihlášen/a.
Pokud jsi holka, tak to už nejsou nohy, ale lyže. Dovedeš si představit něžné lodičky číslo 45? Já ne!
Pokud jsi kluk, je to sice větší číslo, ale pořád v normálu. Třeba Ti už noha dál neporoste.
Psal se rok 1972 a my měli jet se SŠ na lyžařský výcvik. Jeden ze spolužáků měl velikánské nohy. Číslo už nevím, ale prostě nikde na sebe nesehnal lyžáky. Ono toho tehdy taky moc k mání nebylo. Přestože rodiče sháněli jak se dalo /byl jedináček a nešetřili na něm/, obutí nesehnali a spolužák kvůli tomu na lyžák nejel.
Vidítš, co taky může způsobit velká noha! Jaga.
Nejdříve rostou nohy. Jak budeš velký, to už teď podle nohy odhadneš. Růst můžeš skoro do 20ti let. Budeš prostě vysoký. Dělej nějaký sport, protože můžeš začít překotně růst a koordinace je pak složitější. Vlastní zkušenost u mě 173cm, u dcery 182cm i u vnučky 190cm. Dnes už jsou mladí vysocí, ale já jsem kdysi, na máje čněla nad celým náměstím. Budeš nešikovný, budeš vrážet do všeho a klátit se jako skládací metr. Je třeba začít dělat sport a tělo se začne koordinovaně pohybovat. Velcí lidé jsou pěkní, umí-li se pěkně držet a pěkně pohybovat. :D Co je malé, to je milé, co je velké, je sexy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.