Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jména našich prezidentů

Od: magdalen* odpovědí: 8 změna:

kdo zná jména našich prezidentů. Masaryk, Husák a Klaus. jinak mám díry a je to asi ostuda...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zpaměti bych věděla: T. G. Masaryk, E. Beneš, A. Zápotocký, G. Husák, A. Novotný, Gottwald, V. Havel a V. Klaus. Na Háchu a Svobodu bych si asi nevzpomněla :D. Na Háchu možná, po chvilce přemýšlení, ale na Svobodu... možná po delší chvilce :D.

stribrnak*

Pro Pehu a Hopa-Havel nebyl žádná ostuda chapci,jediný on vám všem otevřel oči do světa!nevěřte všemu co se píše kdekoliv i ve Wigipedii!

o tom kdo měl viset mnohem dříve by se dalo polemizovat,ale ne se zarputilými komunisty

S

doplněno 26.08.12 06:54:

ještě vám snad chybí toto:přehled prezidentů ČÍNY SSSR

forum.valka.cz/...

O BOŽE cs.wikipedia.org/...

wert

Myslim, ze oba dva pouze naznacili, ze je OSTUDOU zapomenout na Havla, a nikoli ze Havel byl OSTUDA :_)

hop®

Stříbrňáku, samozřejmě jsem to myslel tak, že je velká ostuda zapomenout na jednoho z těch nejvýznamnějších našich prezidentů. pana Václava Havla! *zed*

jezevec*
hodnocení

0x

Masaryk, Benes, Hacha, Gottwald, Zapotocky, Novotny, Svoboda, Husak, Havel, Klaus,?

magdalen*
hodnocení

Jsi jednička,

vystřelit to tak naosto. fakt se stydím.

hodnocení

0x

zkus se podivat zde : tyden.cz/...

hop®
hodnocení

0x

No, Havel je asi trošku ostuda, ale jinak s tím bude mít problémy asi více lidí, já bych je možná dal dohromady všechny, ovšem pořadí od Svobody zpět by bylo spíš tipování...

doplněno 26.08.12 01:30:

Mimochodem KlauS, nikoli KlauZ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]