Nejste přihlášen/a.
Učitelka mi strašně ublížila.Tenhle rok jí už nebudu mít ale pořád na ní myslím.Když se potkáme tak ona na mně kouká divně a ve škole na mně koukala jinak něž by měla.Hodně mi ublížila ale já na ní nemůžu zapomenout.Rodiče jí nemůžou ani slyšet protože mi strašně ublížila a nedá se na to zapomenout ale jak jim mám vysvětlit že ona za to nemůže.Všichni si myslí že jsem s učitelkou měla vztah ale neměla jsem s ní vztah.Já jsem se do ní zamilovala ale uvědomila jsem si že ona se do mně vůbec nezamilovala jenom se na mě smála a tak já jsem si myslela že je to láska ale nebyla to láska a ani není.Já si osobně myslím že ona se do mě vůbec nezamilovala a já jsem kvůli ní dělala takový věci ale zjistila jsem že já jsem se do ní zamilovala a co si myslím já tak ke konci šk.roků se do mě zamilovala.Chci se s ní potkávat ale nevím jak to mám dělat
Máš v tom pěkný zmatek. Jak se pozná, že se do tebe učitelka zamilovala? Nezlob se, ale mnozí rádci ti psali, ať nezaměňuješ lásku za takové to oblíbení si nějakého žáka. Že se na tebe sem tam pěkně usmála - to je zcela normální. Také jsem měla ve tvém věku pocit, že na mne každý druhý učitel kouká jinak a je do mne zamilovaný. Byl to opravdu jen pocit.
Rodiče ji nemůžou ani slyšet? Proč? Protože se nezamilovala? Nebo že jste jako měly mít vztah?To nějak nechápu. Pokud žádný vztah nebyl, tak jsi to sand rodičům řekla, ne? Čím ti tedy tak strašně ublížila?
Jednu věc nechápu vůbec - píšeš, že ti strašně ublížila, a za dvě věty zas, že ona za to nemohla. Takže jak?
Kvůli ní se mi děti smáli že jsem její miláček že máme mezí sebou vztah ale přitom to nebyla pravda rodičům jsem řekla že ona za to nemůže že se mi děti smějou.Ale přitom mohla za to.Nadržovala mi a strašně bylo to vidět ono to nebylo jenom poúsmání ale i pohlazení po zádech a všímala si jenom mě a jich ne.Já jsem nikomu něchtěla ublížit rodičum jsem řekla že nevím proč se mi smějou ale věděla jsem to moc dobře.Rodičům jsem to nechtěla říct protože by tam určitě na ní vlítly co to dělá a já jsem to nechtěla aby tam šli protože ona by si řekla já jí pomáham a oni si toho ještě neváží.Myslela jsem si že to mám všechno pod kontrolou ale něak se mi to vymklo z rukou
Byla chyba, že jsi to sama dovolila. Když si všímala jen tebe a hladila tě, měla jsi jí jasně říci, že takhle tedy ne. Mohla jsi to zarazit - proč jsi to neudělala? Popravdě, dáváš vinu jen učitelce, že kvůli ní trpíš a ostatní se ti smějí, ale sama jsi po její pozornosti také toužila, nebo ne? Učitelka udělala chybu, to jistě, ale je načase dostat se zpět do normálních kolejí.
Být tebou, na učitelku bych zapomněla. Jistě, že to nepůjde hned, ale schválně ji nevyhledávat a prostě dělat, že se nic nestalo. Pokud by tě vyhledávala nebo se snažila tě hladit apod., tak jí opravdu jasně oznámit, že si to nepřeješ, protože to ohrožuje ji i tebe. Proč tebe? Protože je ti doufám jasné, že z vašeho vztahu by ani nic pořádného být nemohlo.
Že se ti ostatní smějí, to prostě budeš muset skousnout a ignorovat. Nejspíš jsi do učitelky opravdu platonicky zamilovaná, ale takovéto první platonické lásky nekončí žádným happyendem, protože ten zbožňovaný je většinou nedosažitelný.
Vysvětluješ si to pouze z hlediska vztahu dvou osob, že to vypadá jako vztah /milenecký/ mezi dvěma osobami stejného pohlaví.
Ale co když to je jenom náklonnost jakoby generační. Ty se jí líbíš, jako dcera. Třeba by takovou chtěla mít. Je jedno, kolik je mezi Vámi věkový rozdíl, ale má k tobě zřejmě velice blízko. A k tomu patří i navázat těsnější vztah a to pohlazením, dotykem.
Není tam vztah milenecký, ale osobní sounáležitost. Blízká kamarádka.
Napadlo mě to, protože jsem toto již dvakrát zažila. S kolegyní a kolegou v práci. Byli oba dva ode mne několik let mladší, ale já je měla ráda pro jejich volní vlastnosti, a vlastně jsem je i proto odivovala a kdyby po mě něco chtěli, tak bych se přetrhla.
Ale sexuální vztah ani náhodou.
Nevím jak to lépe vysvětlit.
Tady se zase někdo nudí, že?
To, co popisuješ, je naprostý nesmysl.
A pokud si tady vymýšlíš a pomlouváš svou učitelku, měla bys vědět, že jde o trestný čin.
Takže ne, že by "rodiče na někoho vlítli", ale naopak - pozor, aby někdo nevlítl na tebe a na tvé rodiče.
doplněno 25.08.12 21:33:Upřesnění: Kdyby tvá učitelka komukoliv ve třídě nadržovala, neřešili by to spolužáci posměšky tomu žákovi, nýbrž jejich rodiče stížností na učitelku u vedení školy.
Jediný, kdo v tomto případě někomu ubližuje, jsi podle mne ty.
Nezlob se, ale potřebovala bys na holou. Žabky ve Tvém věku mívají velice bujnou fantazii a vezmou si často do hlavy i to, co není pravda. Učitelka Ti ublížila a Ty se s ní chceš nadále potkávat. Jakou to má souvislost?
Buď ráda, že se k Tobě hezky chovala, pohladila Tě. My dostali ve 4. třídě novou učitelku, mladou, po studiích. Naštěstí na škole vydržela jen rok, pak šla potěšit žáčky jinam. Ryzatá jak počůraný plech, stejně rezavé vykulené oči, pihy. To nebyla učitelka, ale ďábel. Nikoho neměla ráda, tahala nás /i ty hodné/ za vlasy a uši a přitom řvala: Mordyjééé Klatovy! Proč právě Klatovy, to nikdo nevěděl. A jak třískala ukazovátkem po zádech. Ta jich za rok něco spotřebovala /naštípla/!
Proto buď ráda, že Tě paní učitelka pohladila a a hezky se k Tobě chovala. Letos ji už mít stejně nebudeš, tak co. Nevyhledávej ji, proč?, když Tě už stejně nebude učit, necul se na ni při náhodném setkání. Pozdrav a konec. Tvá bujná fantazie by mohla přinést nepříjemnosti učitelce, Tobě i rodičům. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.