Jak uvádí tvůrci metody - Metoda RUŠ vyřeší jakékoliv problémy psychické (emoční), fyzické (tělesné), mentální (myšlenkové). Čili dle mého názoru jde o další marketingovou záležitost z množiny tzv. "leštěných p®dů".
Zruší, změní to cokoliv, otěhotníte, narovná to páteř, nohy, amputované naroste, prachy potečou... , prostě záázrak. Za ty prachy..., neváhejte! Vůle boží je proti tomu NIC. Vyzkoušejte, napište.
No právě, já mám stený názor. Zkoušet rozhodně nebudu, nemám zapotřebí. Ale mám kamarádku, která mi neustále vtlouká do hlavy, jak skvělý to je, a prý to dělá několik let, ale je pořád stejně "v pytli". Já si svoje trable řešila jinak a ne, nemám a nebudu mít dokonalý život, ale mám to vyřešené a takhle mi to vyhovuje. Tak mne jen zajímalo, jak to vidí ostatní. Díky za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.