Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvomájový polibek 2

Od: ben® odpovědí: 23 změna:

Dobrý den, dovoluji si touto cestou všem dívkám a ženám na zdejší poradně poslat jeden virtuální prvomájový polibek, aby neuschly. Holky, necukejte se (a rozkvetlý strom si někde musíte už najít).

Zdravím!

.

P.S. Před rokem to několik žen a dívek potěšilo, tak snad opakování nevadí a potěší to opět.

A tady máte toho "hudlánka" *pusa*.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hurá, tak ještě neuschnu! Moc děkuji. Je to milé*pivo*

ben®
hodnocení

Dobrý den, potěšilo to? No, tak to je fajn a uschnutí je na rok zažehnáno. Zdravím!

hodnocení

0x

Bene, pěkný večer a díky za virtuální prvomájový polibek a za starost o nás, abychom neuschly... Cukat by nás ani nenapadlo, je to od vás velmi milé !

P.S. Tímto jste založil na Poraďte krásnou prvomájovou tradici, která určitě celé ženské osazenstvo moc potěší.

"Hudlánka" vracím*pusa*

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za "vratku" toho "hudlánka" - třeba také neuschnu (i když suchar asi už občas jsem). Jo, každá tradice musí mít počátek, tak uvidíme. Zdravím!

hodnocení

0x

Díky, Bene i já a prvomájového hudlánka vracím. Jsem ráda, že si někdo na nás ženské vzpomněl. Děda už dlouho zapomíná. Několik desetiletí! *plac*

Bývaly doby, kdy s třešňovou větvičkou skočil brzy ráno do postele - a teď se bude líbat! Neměl to ale až tak těžké, velikou třešeň máme doma odnepaměti. Stačilo pár metrů do zahrádky.

Dneska ho zlobí kyčle a prostata a tlak a a a...Ale musím uznat, že ani já už nejsem žádná srnka..:-D

Takže děkuju a vím, že díky Vám opět rok vydržím a neuschnu. Ačkoliv na druhou stranu: baba Jaga - čím vyschlejší, tím lepší! *palec*

ben®
hodnocení

Dobrý den, nebudu Vám radit, že když chce žena něčeho dosáhnout, tak si o to musí říci. Třešeň máte, dědu také máte - tak ho pod ten strom musíte nějak vylákat a tam být aktivní. Nebo s tou větvičkou přijdete letos Vy a děda bude "čučet" (jakou má doma srnku). Zdravím!

doplněno 01.05.15 19:42:

plavest - to jste měla štěstí na chápavého člověka - také mohl namítnout, že třešně ještě nejsou.

plavest*

Já to také tak udělala. Jak byl miláček na zahradě, tak já tam hopsla za ním a ukázala na třešeň. Naštěstí věděl, co má dělat.

hodnocení

0x

:) Bene, děkuji moc. Ještě že vás mám. Jinak by to se mnou dopadlo špatně. Uschla bych jistojistě. :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, nemáte zač. Poradíme, posloužíme, políbíme - od toho jsme tady . Zdravím!

hodnocení

0x

Neucukávám, přijímám :).

Je to milé.

ben®
hodnocení

Dobrý den, to je dobře - ono by se jinak špatně trefovalo na to správné místo. Zdravím!

hodnocení

0x

Hezké prvomájové ráno a dík, zahřálo to *pusa*

ben®
hodnocení

Dobrý den, a také přeji hezké ráno. Teplo zatím moc není (a asi ani dnes nebude), tak alespoň to virtuální "nažhavení". Zdravím!

martinas*
hodnocení

0x

Dobrý den,

děkuji. Už pádím pod třešeň. Doufám, že uslyším, jak to mlaskne. *pusa*

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, virtuální polibek asi moc nemlaskne, ale můžete si při tom tlesknout. Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, pusa potěší, i když je virtuální... :). Ještě zarecitovat pár veršů z Máje a bude to naprosto ideální :)

doplněno 01.05.15 19:23:

Tak toto se vám ale taky povedlo, Bene ... :). To vám odpustím i ty verše (ty si nakonec mohu přečíst sama, Máchův Máj mám doma v knihovně...)

doplněno 01.05.15 19:46:

Český film Máj? Na námět Máchova Máje s Jurajem Kukurou, Třískou apod? Viděla jsem a moc je to pěkně zpracované :). I hudba je tam pěkná.

doplněno 01.05.15 19:52:

Přesně tak. Řekla bych, že film Máj hodně dobře vypodobnil Máchovy myšlenky, jeho oblíbený kraj.. apod. Ale asi na to lidi mají různé názory. Mně se film ale moc líbil. Akorát u té vraždy otce jsem zakrývala oči a pak při konci u popravy, no.

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, veršíků se Vám zachtělo? To bude problém - do Máje jsem moc nechodil, protože jsem většinou chodil v Praze nakupovat do obchodního domu Kotva . Zdravím!

doplněno 01.05.15 19:40:

eulalie - já jsem věděl, že máte smysl pro humor, tak jsem si to dovolil. Ale, jestli neznáte český film Máj, tak si ho někdy zkoukněte. Není to asi film pro každého, ale je to hezké.

doplněno 01.05.15 19:48:

Ano, to je on. Jo, hudba a světlo super (a Český ráj).

doplněno 01.05.15 20:01:

No, je to poetické i drsné zárověň - ona ta doba byla také tvrdá.

hodnocení

0x

Óóó, to je moc hezké. Jestli je to polibek i pro mě, srdečně děkuji a oplácím *pusa*, nechceme přece, aby nám Ben uschnul *placni*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, polibek je i pro Vás. Je to polibek zcela dostupný a volně šiřitelný (bez autorských práv či omezení). Zdravím!

hodnocení

0x

Hezký večer, přidávám se k ostatním ženám a dívkám a děkuji za virtuálního "hudlánka" a též vracím *pusa* . Opakování mně nevadí, je to milé. A jak píše jedna kolegyňka, založil jste krásnou prvomájovou tradici, ženy a dívky to potěší. Ano, každá tradice musí mít začátek ;) . Krásný večer

ben®
hodnocení

Dobrý den, to jsem rád, že Vás to potěšilo - jste patrně dnešní poslední políbená, tak jste to ještě stihla. Zda to bude tradice ukáže čas, tak uvidíme. Zdravím!

ajak
hodnocení

0x

Bene,

krásný večer, jsem ráda, že to stihneme do půlnoci...Bude se mi dobře usínat, tak moc děkuju! :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, to si tedy musíme pospíšit - potom zase (snad) až za rok. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]