Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenost s kadeřnictvím Globus Čakovice

Od: vladka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

moje kadeřnice má na hodně dlouho zavřeno. Potřebovala bych vědět, zda máte někdo zkušenosti s kadeřnictvím v Globusu Čakovice. Nenašla jsem žádné info o nich a ani ceník.

Tak jsem se chtěla zeptat, zda jsou zkušenosti a taky, zda ceny nejsou moc vysoké.

Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kadeřnictví v Globusu Čakovice neznám, ale celkově mají všechna kadeřnictví v Globusech hodně vysoké ceny.

Známá tam loni dala ke konci prázdnin ostříhat 8 letého klika, aby byl pěkný do školy. Na cenu se nezeptala. Kadeřnice byla ve chvilce hotová, řekla si o 120 korun. Za jednu klukovskou hlavičku!

Na známou šly mrákoty, tím spíš, když si vzpomněla, že nedaleko od Globusu má paní kadeřnictví a kluky vždycky stříhala za 30 korun. Inu, chtěla něco jiného a pak týden nadávala, když si na to vzpomněla. Jaga.

krkovicka*
Tak za holku-5ti letou-ofinka a zkrácení o 5cm a chtěli 269kč:-D
arrenasan

Panebože, co děláte?! Dyť 120 Kč je úplně normální cena! čekal bych dražší! *sok*

kattie

Jsem s timto kadernictvim velmi spokojena. Mam velmi dlouhe vlasy a kdy reknu nezkracovat, tak opravdu nezkracuji, pouze jak se dohodneme, navic mi vlasy sestrihaji tak sikovne, ze mi delka zustane, ale mnoho vlasu mam sestrihanych sikovne po ramena postupne az dolu, ze je mam opravdu velmi objemne. Jsem moc spokojena a nemenila bych :)

ivetan

Nevíte prosím , zda na ostříhání berou bez objednání?

krkovicka*
hodnocení

0x
Ještě doplním že se vám bude snažit vnutit ne moc levnou vlasovou kosmetiku.Mají to v popisu práce...
vladka*
hodnocení

Tak kosmetiku mi nenutila, ale za stříhání jsem platila 520 Kč, Není levný, ale když už byla nouze..

tomasgulas

Pod tohle by se teď obzvláště hodil příspěvěk z nějaké diskuze o tom, jak se máme špatně *smich*

Nic ve zlém.

olllllllllo*
hodnocení

0x

Nedoporučuji, byla jsem tam dvakrát a nikdy jsem neodešla s tím co jsem chtěla. Spravit už to nejde, když vám vlasy dlouhé pod lopatky, ustřihne nad rameny, pak máte chuť ji nakopat . Po mé žádosti o zkrácení asi pěti centimetrů, po donešení fotografie se žádaným účesem a po pětiminutové konzultaci, jdete z kadeřnictví maximálně naštvaná. Doma na mě koukali jak na zjevení...za 1250kč. A to jsem jí zdůrazňovala, že nechci vlasy výrazně zkrátit. Co naděláte když už je kus ustřižený.

olllllllllo*
hodnocení

0x

Ještě jsem chtěla říci, že moje mamka tam už také nebude chodit, prohlásila, že tam střihají podle jedné šablony. Starší ženské vycházejí se stejnými účesy ať si řeknete o cokoliv. Moje mamka je docela moderní žena a když přišla z čakovického Globusu, plakala. Ani jsem se jí nedivila. Děs a hrůza. Ostříhaná jako každá druhá babka z parku,co krmí holuby. Styděla se jít druhý den do práce, tak jsme z toho zbytku, co jí nechala rádobykadeřnice na hlavě, vytvořily pomocí natáček a tužidla přijatelný účes. Nalakovaný tak, že ani lak z reklamy nemá takovou výdrž. Jinak by jí na hlavě nic nedrželo. Kadeřnictví v Čakovicích už nikdy!

mici97
hodnocení

0x
V kadernictvi globus jsou ceny primerene...zkuste si skocir treba vedle do klieru tam uvidite krasne ceny...a kadernice tam jsou vztricne,snazi se vyhovet sebedebilnejsimu prani zakaznic...bohuzel lidi v dnesni dobe asi moc nepouzivaji mozek a pak se nemohou divit s cim odchazeji...nehlede na to,ze kadernice je taky jen clovek a ne robot a nevidi vam do hlavy...proto je dobre zapracovat na vyjadrovacich schopnostech.pak nebude zadny problem...
mici97
Nehlede na to,ze by me zajimalo,kdo by si tam vzal 269,- za ofinu kdyz se tam z 90% strihaji zdarma...a ,ze vam 120,- za deckou hlavu prijde hodne?strihejte si deti doma sami strojkem a uvidite sami jaka je to drina...
katy81katy

No to jsem zkusila jen jednou a kluka už sama tříhat nebudu... Chodíme tam celá rodina a zatím vždy v pořádku... A ano ofinku nebo menší zastřižení dítěte slečna zaplatit opravdu nechtěla ... Slečny jsou ochtné a trpělivé...nikdy nevím co vlastně chci a vždy odcházím spokojená ... Ceny jsou rozumné na tuto lokalitu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]