Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účet u AIR Bank

Od: kefud* odpovědí: 3 změna:

Na internet banginku při použití nápovědy po jejím ukončení a následném opětném kliknutí na? se již nápověda nerozbalí pouze hlavička tří možností. Stává se Vám to také někomu? Dělá to u dvou Pc prohlížeč mám Mozilla Firefox OS XP. Dotazem u AIR Bank a jejich doporučení nijak nepomohlo. Máte s tímto problémem někdo zkušenost, kde by mohla být chyba zda u banky nebo špatně nastaveném prohlížeči.
Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vpravo v horní části máte malý trojúhelníček, najedete na něj kurzorem, objeví se slovo zpátky. Kliknete na něj několikrát, až se vám opět objeví "?".

a*
hodnocení

0x

Nyní jsem to byl vyzkoušet a dělá mi to, co píšete. Dělá to u Firefoxu, u Interent Exploreru to nedělá. Ta rada, kterou uvádí bruno2 mi nepomáhá. Mám Widows Vista.

kefud*
hodnocení

Souhlas s "a" ve všem, ale co s tím já preferuji Firefox, snad se najde někdo a poradí kde je zakopaný pes.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]