Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí sepsání smlouvy u právníka?

Od: gumidekk* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

s manželem chceme začít pronajímat byt studentům, ale bojíme se, že nám byt poškodí nebo třeba namnoží klíče a dají je kamarádům, atd... Hledáme tedy právníka, který by nám pomohl ošetřit nájemní smlouvu. Máte představu, kolik takové sestavení smlouvy u právníka stojí? Nechci platit zbytečně moc.

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Odhadem se do 5000 vlezete.

mp*
hodnocení

0x

Nechci být zlý a ironický, ale Vaše naivita, že to pořešíte smlouvou. prostě toto vše se při pronájmu stává. Tam záleží více, méně na tom, jak umíte vzbuzovat strach.

hodnocení

0x

já ted kupoval byt a ze známosti mě smlouva stála dvatisíce jinak budu prodávat ten stávající už mi pár lidí přemlouvalo at ho radši pronajímám ale já mám jasno prodat nechci mít zbytečný starosti a ty peníze co budou za prodejj bych znájmů získával léta

junek
hodnocení

0x

pěkně to hezky sepište... a nechte si podepsat, stávající stav všech měřičů od podnájemníku...jinak při jejich loučení se vám budou ´´cukat´´ že to jsou špatná čisla..

vratná záloha by byla fajn...

hodnocení

0x

Vzory na internetu např. vygooglujte: MUDr. Zbyněk Mlčoch, tam najdete dobré. Vyměňte vložku Fab ve dveřích, levnou s 5 klíči koupíte např. u Vietnamců...a až podnájemníci byt vrátí, dejte tam to původní. A podnájemníci můžou mít třeba 10 klíčů, na nic jim pak nebudou. A do smlouvy dejte právu kontroly stavu bytu a stavu elektroměru, plynoměru a vodoměrů, vše třeba 1x za měsíc. To by mělo eliminovat problémy.

gumidekk*
hodnocení

děkuju, určitě se na ty smlouvy s manželem podívám!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]