Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učit se zpívat v 15 letech?

Od: sing odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli bych mohla začít chodit na hodiny zpěvu, když mi je 15 let? Jestli to není už pozdě na učení zpěvu? Chtěla bych se naučit zpívat, zpívám si doma, ale vůbec to neumím, zpívám trochu falešně a prostě mi to moc nejde. Tak se chci zeptat, jestli je to možné se to ještě dá naučit v tomhle věku a jestli to není blbost začít chodit na hodiny zpěvu v 15 letech. Děkuji

doplněno 29.04.15 18:27:

Když jsem si zpívala poprvé, tak jsem si myslela, že umím zívat, ale když jsem si to potom nahrála na mobil, tak jsem zjistila, že je to hrůza a zní to úplně jinak, než jak se slyším. :/

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nikdy není pozdě.

Napřed si ale zjisti, jak jsi na tom s hudebním sluchem

(např. můžeš zkusit přijetí do ZUŠ)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]