Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzlá puberta ve 34 letech?

Od: domovnizvonek odpovědí: 6 změna:
Je šance, že se to zlepší? neumím se chovat dospěle a strkání sirek do domovních zvonků mi přijde vtipné

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někdo má období "od puberty k senilitě" bez zjevného mezičasu... někdo může být prostě mírně dementní - myslím zdravotně postižený (bez urážky)- Pokud si jste vědom, že něco není v pořádku, navštivte lékaře.

hodnocení

0x

Je... v okamžiku, kdy Vám za to někdo rozbije hubu... *smich*

hodnocení

0x

Nevěřím ve skutečnosti se chováte uplně normálně jen čekáte co vám odpovíme.

junkers*
hodnocení

0x

Já už dlouho neměl sirku ve zvonku ... Ale vtipné mi to nepřipadá. Otravovat ostatní je trapné. A když se někomu "trefíš" do nálady, tak to bude mazec.

hodnocení

0x

Už Ti zbývá jen pomazávat kliky zubní pastou, nebo hořčicí. Pokud je Ti 13 let, snad bych to i pochopila. Taky jsme blbnuli. V tom věku to přejde.

Pokud je Ti opravdu 34, pak se snad jen jít léčit. To už normální není. Možná by pomohlo, kdyby vylítl naštvaný obyvatel bytu a dal Ti na budku. Není to příjemné, ale mohlo by to pomoci - tzv. léčba šokem. Jaga. *bzum*

ujendys*
hodnocení

0x

to je lehká retardace,snad se to zlepší držim palce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]