Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Zajímalo by mě, jaký druh lidí jsou dredaři. Na internetu jsem toho moc nenašel, tak se ptám zde. Někdo říká, že to jsou špíny a feťáci, někdo, že tomu tak není. Myslím si, že mít dredy není jen účes, ale určitý životní styl.
Díky za vaše odpovědi.
Většina lidí s dredama se pohybují většinou rádi ve skupinkách - akce, koncerty, společný zájem/koníček, často se mezi ně řadí ANTIFA, huliči a zdrogovanci. Jen málo lidí nosí dredy jen proto, že se jim to líbí. Dredaři většinou tímhle dávají najevo svůj styl, život, zájem a odlišují se tak od okolí (svým způsobem to tak chtějí). Zkrátka, většina dredařů si žijí svůj svět.
PEACE
Znám jednu, co má černé dredy až pod zadek. Kroužek v nose. Mluví i chová se naprosto normálně. Pokud vím, tak nic nebere, má malé dítě...přítele...práci...a říká, že s hygienou to je normálka - vlasy si meje jednou za 3 měsíce... Mona
@majsterjoe - máte pravdu. Ale ona to podává tak, jako kdyby to bylo normální. Jsem ráda, že to nepřijde divné jen mně
Já si zaboha nemohu vzpomenout na to slovo. Jedná se o styl hudby a patří k němu taková imige, jakou má ten černý chlap, co dojí ze žirafy duhu. V jedné talentové soutěži byl kluk, právě takto vypadající a tenhle styl milující. Tráva, dredy, krátké široké gatě, žebradlo přes rameno, hodně barevný, žlutý, červený, zelený, z vlny háčkovaný baret baret, jakože svoboda a muzika určitého stylu. Nevzpomenu si a nevzpomenu.
mrsgekko, jojojo! To je to slovo!
Dredy, piercing, tetování. To jsou věci, které automaticky lidi sráží do skupiny feťáků nebo kriminálníků. Ale to vůbec nemusí být pravda, člověku se to může jen líbit, a tak si to nechá udělat. Je pravda, že při hledání zaměstnání nemá dveře otevřené všude, už právě jen proto, že na první pohled vypadá jako z oné zmiňované skupiny a lidé neví, co od něj očekávat. Já například mám už desítku let piercing v bradě, nefetuju, nekradu, mám práci a žiju spořádaně, ale spousta lidí mi řeklo, že při prvním dojmu mě to opravdu sráží, takže asi tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.