Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit s dárkem pro přítele. Jsem o pár let mladší než on, budem spolu už měsíc a je mu 21. Bojim se, že dárky, co napadají mě, budou málo dospělé :D :D ... Napadlo mě tričko nebo CD jeho oblíbený kapely, jenže on na to moc neni... Jinak jezdí na kole a rád čte.. a navíc nemám moc peněz, nejlíp kdyby to stálo třeba 300.. max. 500. :D .. přemýšlela jsem třeba nad plyšákem a knížkou.. ale není to moc dětinský? ... Všem moc děkuji za případný rady )
Knížka je pěkný dárek, pokud rád čte. Zjisti si, jaká témata má rád, za 300,- se dá sehnat dobrá knížka.
Doufám, že dárek není k "měsíčnímu" výročí
Knížka, pokud znáš jeho vkus, je dobrý dárek.
Pokud má rád víno, není špatná ani láhev dobrého vína.
Jinak neboj, on ví, kolik ti je, a zná tvé chování, takže ví, že jsi mladší a myslím, že nehrozí, že by mu něco přišlo moc dětinské
Tak to mě přijde kniha lepší, než rukavice na kolo. Ty si podle mě musí každý vybrat podle svých preferencí.
doplněno 22.08.12 19:48:A pokud má narozeniny nebo svátek, vlož do knihy nějaké hezké přáníčko.
na knížku se vys... Na kolo bych koupil pěkný rukavice. Pokud je to fakt chlap a bajker a ne žádná baba, tak ho to potěší. Mj. už ste spolu fakt tak dlouho . . .
:D :D ale tak když rád čte.. v knihách se vyznám líp než v cyklistice.. :P .. a já nevim, tak mu nemám dávat nic? :D
Jste spolu jen měsíc a ty asi ještě nejsi výdělečně činná,když píšeš,že jsi o pár let mladší,než tvůj 21-letý přítel.Je myslím zbytečné začínat s dárky na ,,měsíční,,výročí.Pak bude 2,3,4,5...měsíční a co mu pak dáš na roční? Chlapi mají rádi sladké,dej mu sladkou pusu a nějakou dobrou čokoládu nebo bonboniéru.To by pro začátek mělo stačit.
Ja nevim ja bych spis koupila tez vinko nebo cokoliv k piti co rady pijete uvarila bych mu veceri a udelala si romantickej vecer snim ...myslim že toto bude nejvetsi zazitek nez nejaka knizka neboli rukavice dej mu sebe a jeste si udelate pekny vecer a bude te to stat min nez nejaka knizka ci rukavice ... a nebo je hezky nekam ven na piknik ci do kina zda ma rad ... Ale moc bych neinvestovala jste na to dost spolu kratce ... a navic kdyz jsi nevydelecna ...Napis pak jak ses rozhodla ...tohle je muj nazor ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.