Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Švestky,šarka a kvas

Od: draiv* odpovědí: 1 změna:

Švestky se letos údajně neurodily,já jich mám ažn příůiš,bohužel jen na dvou stromech a dvakrát bohužel z poloviny mají šarku.Takže padají a začínají hnít.Ty čerstvě spadlé ale voní pěkně a tam kde není ložisko šarky a kde se dají ochutnat jsou již příjemně sladké.Je mi toho líto,ale lze je použít na kvas?

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

jabraka*
hodnocení

0x

Švestky,napadené šarkou,mají minimální obsah zkvasitelných cukrů a na slivovici se nehodí.Pokud se do nich nedá aspoň 10 % cukru,nad výtěžkem spláčeš.

JABRAKA

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]