Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zareagovat?

Od: kachnicka* odpovědí: 7 změna:

Nikdy jsem moc neuměla říct někomu nějakou útěchu a proto potřebuuji pomoct. Moje kamarádka má už docela starého psa, který na tom není zrovna nejlépe.. Potřebuji poradit co jí mám říct, až ke mě příjde s tím, že jí pejsek umřel. :( Nechci říkat nějká prázdná slova třeba jako "Teď už mu je líp", nebo něco takového. A vůbec taky nevím jak se při tom chovat, nikdy jsem nic podobného nezažila.. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkaona*
hodnocení

0x

smrt patří do koloběhu života, prostě tu s náma je, té se nikdo nevyhne...pak si kupte lahvinku a zapíjte to.

kachnicka*
hodnocení

Mohla jsem asi napsat, že nám je 16.. :D Ale jo, lahvinka nezní špatně. :D (žertuji.. ;))

sarkaona*
22.08.12 12:07

*haha**pivo*

hodnocení

0x

Nemusíš nic říkat ...stačí kamarádku obejmout a poplakat si spolu*plac* žádná slova na bolest nejsou, možná jen vědomí, že někoho máš a ten někdo to cítí stejně jako ty :(

Ano, sépi má pravdu. Jen s ní buďte. *mala*

zabu
hodnocení

0x

Neřešte to teď. Nejste-li zcela necitelná potvora, tak až to přijde, budete automaticky vědět, co a jak udělat. To půjde z Vás samo.

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
nereste to prijde to ani nevite jak. Je to vec kterou ma snad kazdy clovek nekde uvnitr sebe skryto a kdyz je potreba vi jak se zachovat.
Hezky den NutT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]