Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný dárek - Swarovski

Od: evik24 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

myslíte, že by tato souprava mohla být vhodná jako dárek pro starší ženu, cca. 45 let? Nebo raději něco víc decentního?

aukro.cz/...

Děkuji

Evik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evik24
hodnocení

Tak koukám, že se odkaz nevložil :(

aukro.cz/...

E.

sarkaona*

Určitě ano... už ten tvar mi příjde beztak decentní, takže v pohodě bych obdarovala

kachnicka*
hodnocení

0x

Upřímně mi to podle obrázku přijde poněkud laciné, ale to možná jenom dělá ta fotka. Ve skutečnosti to může vypadat lépe. Ano, vhodné to určitě je. :)

iz*
hodnocení

0x

Na mne to působí dost "lacině". Kromě toho si myslím, že kupovat šperk nebo sadu šperků je dobré jenom v případě, že člověk ženu a její vkus dobře zná. Jinak jen vyhodí peníze za něco, co jí bude ležet v šuplíku.

hodnocení

0x

Jestli obdarovávaná chodí do divadla a ráda plesuje, proč Ne? Ale na běžné nošení nee!*sok*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podle mě příliš jednoúčelové a docela risk trefit se do vkusu. Swarovski krystaly jsou dobrá volba a dají se koupit velice levně, ale jako dárek pro jakoukoli věkovou kategorii je vhodnější řetízek s decentním přívěskem. Obvykle pozlacené bílým nebo žlutým zlatem. Krystaly v kombinaci se zlatem jsou velice efektní a já sám jsem s podobným dárkem slavil úspěch už několikrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]