Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Model tanku - casopis z TV reklamy

Od: query* odpovědí: 7 změna:

Dobry den,

posledni tyden jsem v TV zaregistroval reklamu na casopis, kde jsou jednotlive dily k postaveni modelu nemeckeho tanku a prvni dil stoji 29 Kc. Nevite co je to za casopis a zda jiz je v prodeji?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
budete muset nakoupit tolik cisel, ze vas ten prumerny model prijde na strasny penize. Je to vyzkouseny model prodeje. Ruce pryc!

query*
hodnocení

Ja vim jen to, ze takove veci tu byy uz hodnekrat, ale nejak jsem vzdy na to kaslal a nezajimal se, ale toto je neco co me zaujalo, ale jak jste spravne podotknul bude hodne zalezet na kolik dilu to bude, taky si myslim, ze v tom bude nejaky certik ;)

svagr takhle stavel RC auto a uz v pulce si nadaval do magoru, ze novy prumerny model by za ty penize uz mel.

mil®
hodnocení

0x

Známí kupovali klukum takhle po dílech dinosura a jště něco, nevzpomenu si. No první díl byl za těch 29.- druhý a další za 120,- a to ještě to vycházelo jen do poloviny modelu a pak už nic. Celej model by je stál kolem 3 tisiíc, možná i víc. Chudáci kluci i rodiče. Nenaběhněte si! *hej*

ladaadal*
hodnocení

0x

Jak říkají ostatní - je to podvod v mezích zákona. My takhle prckovi zkoušeli koupit lidskou kostru s orgánama. Druhé číslo bude dvakrát dražší a polovina dílů. Tenkrát jsem to počítal a kdybysme neskončili, celá kostra mohla vyjít na nějakých 6-7 tisíc, stejné to bude s tímto modelem. Laciněji přijde v modelářství, kde se koupí všechno najednou.

query*
hodnocení

Dekuji za vase nazory a zkusenosti, cenim si toho. Dam na vas, dekuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]