Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
posledni tyden jsem v TV zaregistroval reklamu na casopis, kde jsou jednotlive dily k postaveni modelu nemeckeho tanku a prvni dil stoji 29 Kc. Nevite co je to za casopis a zda jiz je v prodeji?
Ja vim jen to, ze takove veci tu byy uz hodnekrat, ale nejak jsem vzdy na to kaslal a nezajimal se, ale toto je neco co me zaujalo, ale jak jste spravne podotknul bude hodne zalezet na kolik dilu to bude, taky si myslim, ze v tom bude nejaky certik
Známí kupovali klukum takhle po dílech dinosura a jště něco, nevzpomenu si. No první díl byl za těch 29.- druhý a další za 120,- a to ještě to vycházelo jen do poloviny modelu a pak už nic. Celej model by je stál kolem 3 tisiíc, možná i víc. Chudáci kluci i rodiče. Nenaběhněte si!
Jak říkají ostatní - je to podvod v mezích zákona. My takhle prckovi zkoušeli koupit lidskou kostru s orgánama. Druhé číslo bude dvakrát dražší a polovina dílů. Tenkrát jsem to počítal a kdybysme neskončili, celá kostra mohla vyjít na nějakých 6-7 tisíc, stejné to bude s tímto modelem. Laciněji přijde v modelářství, kde se koupí všechno najednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.