Hrůza... ale nechladím se nijak, doma jsem zalígroval, zatáhl žaluzie je tu taknějak přijatelných 22°C Jinak venku to je příšerný a to i tady v Krkonoších ve stínu být přes 35°C...
Zdravím, ale tady takové horko jako včera není. Celé dopoledne bylo zataženo, v poledne pršelo, v bytě máme pěkných 27 °C, venku je 29 °C, už tam svítí sluníčko. Daleko horší to bylo včera, přes 35 °C ve stínu. To jsem měla zatáhlé všechny žaluzie, i přesto bylo ještě v 11 hodin večer v bytě 29 °C. Anzionka.
No vcera nam venkovni teplomer ktery je na primem slunci hlasil 48°C (buhvi jestli se tim horkem nezcvoknul) a vecer priblizne v pul jedenacte sem vystrcil hlavu z okna a porad tam bylo vetsi vedro nez uvnitr, ale docela ficelo.
Pokud můžete, dejte si nohy do lavoru se studenou vodou. Jen na pár minut, ať nenastydnete. Vyzkoušela jsem ve chvíli, kdy na jedné akci bylo přes 36°C a být jsem tam musela celý den. Ono to vážně funguje.
Jen počkejte, dobří lidé, ono to zas tak dlouho trvat nebude, přijdou podzimní plískanice a déšť se sněhem, ještě budeme rádi vzpomínat... Jinak sever republiky včera odpoledne 36 stupňů a digitální teploměr na sluneční straně umřel, asi shořel, bylo tam hodně přes padesát. v noci solidní bouřka s blesky a vší parádou, ale neochladilo se, takže ráno sice pod mrakem, ale skleníkové počasí. A teď už to zase leze přes třicet...
doplněno 21.08.12 16:04:
Bena- s tou Svijanskou desítkou ze sedmého schodu to vůbec není špatný nápad...
Zní to divně, ale já se chladím horkou sprchou. Ano, slyšíte dobře, horkou. Nejprve si říkáte, že je to na hlavu, v takových vedrech se sprchovat horkou vodou, ale když pak vylezete z koupelny, tak je vám krásně chladno, tedy jen nějakou chvíli. Anzionka.
U nás v noci bouřka, rozednilo se, v půl osmé se zase setmělo a další bouřka s průtrží a s kroupami. A teď už to zase leze ke třicítce. Takže ochladit se jedině v tom slejváku...
Nevím jak komu, mě studené pivo v těch vedrech nepomáhá. A to jsem pivař. Dám si dvě čepované, chvíli mi je možná líp, ale pak se orosím tak, že mi je na padnutí a hůř než předtím. Máte to někdo taky tak?
Asi záleží jak je silné. Desítka je v klidu, ale dvanáctka nebo silnější to se orosím. A hlavně v těchlech teplech silnější pivo, jak jedenáctka není dobrý, v teplech to rychleji leze do hlavy.
Skláři pijí nějakou sedmičku nebo osmičku, ale nikdy jsem nikde takový pivo neviděl. To by bylo do těch tepel nejlepší.
V sedm ráno bouřka na Praze 5,celou noc bylo v dálce vidět blýskání,ale jinak stál vzduch.Teď horko ale s mírným větrem. Jak se chladím?V práci při klimošce,v pondělí jsem byla nucena jet MHD,bohužel metrem to nešlo a z autobusu byl pojizdny skleník.Když jsem viděla tý zpocený lidi na sedadlech-radši jsem celou půlhodinku stála-bleee...fuj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.