Nejste přihlášen/a.
dobrý den, používám gel na holení gillette, strojek a břity gillete mach3. poslední břity jsem koupil v akci na nějakém českem eshopu (je pravda že vybiral jsem podle nejlevnější ceny a za hodně břitů). Ale praxe je taková že při holení to strašně ale fakt dost trhá vousy. Myslíte že je to materiálem že byl levný? je teda lepší si to koupit za více v drogerii? jsou tam 100% kvalitní materiály? už i ten gel rozetřeny na puse nechavam docela dost dlouho aby zapusobil jakby vice, ale nepomaha
děkuji za rady
Ano, často se prodávají napodobeniny, velmi zdařilé, ale při holení to vousy trhá, pokožku namáhá a holení je pak utrpení. Spousta takových žiletek je prodávána na aukru a pod a zcela jistě se dostala i do oběhu do určitých eshopů. Já nakupuji už jen v drogériich když je akce a je to opravdu o něčem uplně jiném.
Já koupil také v akci - za 300 místo za 800 nebo tak nějak - sada po 8mi kusech. Polovinu jsem vyhodil, druhou jsem poslal na adresu gillette - PandG - poslali mi náhradní zpět - ty jsou již ok.
Napsal jsem jim vše, vč. podezření z plagiátu. poděkovali a nahradili kus za kus - doporučuji jim poslat mail a domluvit se na "reklamaci".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.