Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bludy v lásce?

Od: babkazov® odpovědí: 6 změna:

Bývá tady hodně otázek kolem lásky - miluji ho a on mě ne, žárlím-je to láska, on mě miluje, já jeho ne, dělám všechno, abych si lásku zasloužil/a, dýchal/a bych za něho/ni, je smyslem mého života a neváží si toho. A tak podobně, dokola kolem. Každý vycházíme ze svých zkušeností, ze svého života. Mnohdy víme, ale neumíme zformulovat. Neumíme vysvětlit. :) Prosím, přežijte reklamy a vyslechněte: stream.cz/... Co myslíte? Co na tohle říkáte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

No, já si myslím, že ta ženská má levý voko vo trošku menší, než pravý.

hodnocení

Junkers, fakt nemáte rána jednoduchá :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já na tom videu oceňuji, že ty myšlenky zplodila žena - škoda, že takto neuvažují i ty ostatní. To by bylo ve vztahu veseleji. Jo, a samozřejmě, že za každý problém může dětství.

Tam je vždy začátek (viz činnost psychologů, kteří tam klienta vrací). Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den Babko! No jo, akorát ta paní neřekla nic nového pod sluncem, ale jen takové ty všeobecné věci, které platí, co je lidstvo lidstvem. A mám-li říci můj názor na lásku, tak většinou láska znamená úplné zatemnění mozku, oči pod růžovými brýlemi a plno hormonů. V takovém rozpoložení se pak člověk rozhoduje o své celé budoucnosti. Z největší vášně zplodí děti, nebo taky ne (když se nedaří) a až odejde zatemnění mozku a odpadnou růžové brýle, tak zjistí, co vlastně udělal. V mnohých případech bývá pozdě něco vracet zpět. A to pak nastupují různí ti psychologové nebo jiné poradny, člověk tápe, přemýšlí, co udělal špatně, že ho ten druhý nemá rád... a tak podobně. Někdo pálí za sebou mosty a odchází do náruče nového partnera, samozřejmě se stejně zatemněným mozkem a brýlemi růžové barvy, jaké měl s partnerem původním. A vše se opakuje. Někdo rezignuje a prožije zbytek život bez lásky ve vztahu, z někoho se stanou jen kamarádi, ale vášeň lásku si užívají s někým jiným... jéje, toho by se dalo napsat.

lionka*
hodnocení

0x

Video jsem viděla a nejzajímavější na tom celém je skutečnost, že ta paní z videa, Lenka Černá, sama ani není vdaná a nemá děti, takže rady těchto koučů (jak se jim dnes říká) je třeba brát trochu s rezervou. Načíst si o tom teoretické poučky z knížek a natočit video dovede úplně každý. Teoreticky každý moc dobře ví, jak by to ve vztahu mělo vypadat a jak by se měl k partnerovi chovat, ale praxe bývá úplně jiná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]