Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osetreni herbicidem nebezpeci pro kravy?

Od: juglans® odpovědí: 7 změna:

Dobry den asi pred 5 dny jsem postrikala pozemek herbicidem v dobe a davala jsem pozor,aby vitr nezanesl postrik na pastvinu za plotem.V jednom miste jsem se vsak neuhlidala a asi 30cm za ohradnik postrik doletel.Kravy tu zatim nepasli,tak jsem zustala v klidu.Ovsem ted v samy vecer koukam jak je tam nahnali a majitele jsem uz nezastihla.muze jimten postrik ublizit,kdyby jako naschval sezraly trochu te zasahle travy?Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Neměl by, ale upozorněte majitele krav co se stalo a jakým prostředkem jste stříkal(obchodním názvem)

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes se většina herbicidů do tří dnů rozloží na neškodné sloučeniny.Déšť proces urychlí.

JABRAKA

20.08.12 17:31
hodnocení

Diky.

Záleží na tom, jakým herbicidem jste stříkala. To, co píše jabraka je hodně nepodložená teorie.

hodnocení

Rondup a dominator v jedne casti zahrady.

Ochranná doba pro zkrmování je 21 dnů.

hodnocení

Tak dekuji.ja jsem zasazene posekala ,uklidila a na vetsi cast,kam je jeste nepustil majiteli reknu,by pockal.jedna se jen o vstup na pastvinu,ale prejdou prez ni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]