Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stalo s fenečkou ll

Od: babkazov® odpovědí: 6 změna:

poradte.cz/... Slíbila jsem novou fotku. Všimněte si, nejen jak vypadá, ale i držení těla, hlavy a ocasu. Jiný pes! Béééézva!

Co se stalo s fenečkou ll
Co se stalo s fenečkou ll #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Ještě by něco přibrat mohla ale máte pravdu je to jiný pes, vypadá šťastně. Ta původní fotka -běhá mi mráz po zádech. A myslím, že každý by to co vy určitě neudělal.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jo, to je paráda - zdá se, že ji narostlo sebevědomí a je spokojená. A Vás třeba někdo navrhne na státní vyznamenání a pojedete do Prahy na Hrad (medaile Za zásluhy=?). Zdravím!

P.S. To, s tou medailí, je jen pokus o vtip, ale čin to byl úctyhodný.

hodnocení

0x

Ode mne tu medaili teda máte*jasne*

a taky obdiv!

hodnocení

Jojo, je to moc pěkné pokoukání. Mám moc pěkný pocit. Jo a pejsek už je také v dobré rodině a přejmenovali ho. Jmenuje se Hugo. *ua*Myslíte dajli medajli. Ani omylem. Jsou jiní, mnohem záslužnější. Třeba @dejavu. :) Ale připomělo mi to tatu, který říkával:: "Dostaneš tak akorát lunzoch". Polovinu života jsem nevěděla, co to lunzoch je. Teď už vím, že je to tubera. :-D

*palec* panejo, to je ale sebevědomý pejsek! Nějaké to kilčo navíc, by jí ještě slušelo, ale jinak je to změna obrovská. Snad už bude jen dobře.
Děkuji za fotečku, více takových lidí, jako jste Vy!

hodnocení

Velice často slyšíme, ať štěně příliš nekrmíme, že přeroste. Tahle fenečka je důkazem, jaká nesmyslná rada to je. Takový hlad v prvních měsících života a stejně přerostla! DNA je mrcha, tam to všecko je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]