Nejste přihlášen/a.
Jen tak pro zkrácení volné doby se vás ptám, jakého máte mobilního operátora? Paušál nebo předplacenku? Předvolbu?
Já mám:
1x Vodafone - paušál - 773
1x Vodafone - předplacenku - 776
1x O2 - předplacenku - 606
Ne, ne, pouze dva telefony. Jeden je dualsim. Jedna karta je používáná pro příjem zakázek. Dvě mám soukromé.
Obyčejnou Nokii 101 a nedám na ní dopustit, protože i když se vykecávám docela často, tak mi baterie vydrží 7 dní a teď mi to vychází na to, že dobíjím vždy v neděli. Pokud zrovna moc nevolám, tak dokonce nabíjím asi tak po 9 dnech... Na druhou stranu mám ještě Nokii C6-00 a tam musím dobíjet tak po třech dnech...
Vodafone - 1 - Moje číslo - volání do vodafone ( neomezeně ) , volání na 2 čísla rodina neomezeně , SMS mezi rodinou 2čísla neomezeně, 600 volných minut do ostatních sítí , internet
2. Manželky číslo - to samé co mám já ,jen nemá internet
3. Dcera číslo - SMS neomezeně do všech sítí , 40 volných minut , volání na 2 čísla rodina neomezeně
to vše za cenu 1350,- měsíčně s DPH :D
doplněno 19.08.12 14:01:a ještě tam mám bonus 8500,- , kterej si mohu za dva roky vyčerpat :D
Já mám T-Mobile, firemní tarif T30 HIT, 120/měs paušál, 80+30 minut, 100 SMS, 5 MMS, do své sítě za halíř, do ostatních po vyčerpání minut za 4 Kč, SMS za 0,7 Kč.
K tomu internet v mobilu Klasik (100 MB FUP) se slevou za 70 Kč
já teda nevím co ti je do toho ,kdo jaký má volání,atp,nebo ses chtěl jen pochlubit,nevidím podstatu otázky,
číslo boty a kolik manželek nebó milenek jsi mohl dát do závorky
Mám Vodafone, ale nechala jsem si převést své staré číslo, takže k němu mám T-Mobile předvolbu. Dnes už podle předvoleb nikdo nic nepozná. Asi ani T-Mobile ne - je to už víc jak tři roky, co u nich nejsem a stále mi volají, vysvětlují, že jsem jejich věrná zákaznice a že mi k mému tarifu nabídnou nějakou slevu. Dost se diví, když se jim směju, že už dávno ne :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.