Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého máte mobilního operátora?

Od: barthomer* odpovědí: 23 změna:

Jen tak pro zkrácení volné doby se vás ptám, jakého máte mobilního operátora? Paušál nebo předplacenku? Předvolbu?

Já mám:

1x Vodafone - paušál - 773

1x Vodafone - předplacenku - 776

1x O2 - předplacenku - 606

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, nějak mě uniká smysl mít v kapse tři telefony.

barthomer*
hodnocení

Ne, ne, pouze dva telefony. Jeden je dualsim. Jedna karta je používáná pro příjem zakázek. Dvě mám soukromé.

Barthomer jakej dual používate?.?.?

barthomer*
hodnocení

Obyčejnou Nokii 101 a nedám na ní dopustit, protože i když se vykecávám docela často, tak mi baterie vydrží 7 dní a teď mi to vychází na to, že dobíjím vždy v neděli. Pokud zrovna moc nevolám, tak dokonce nabíjím asi tak po 9 dnech... Na druhou stranu mám ještě Nokii C6-00 a tam musím dobíjet tak po třech dnech...

aaaaaa*

taky i po 16 letech mám stále jen to první číslo a nikdy jsem neměl potřebu dalšího. Jen operátor je jiný, číslo stejné. dříve eurotel, teď tmob

bena*
hodnocení

0x

1x U:fon - paušál (200Kč) - 790

1x O2 - paušál (0Kč) - 721

artik*
hodnocení

0x

Vodafone - 1 - Moje číslo - volání do vodafone ( neomezeně ) , volání na 2 čísla rodina neomezeně , SMS mezi rodinou 2čísla neomezeně, 600 volných minut do ostatních sítí , internet

2. Manželky číslo - to samé co mám já ,jen nemá internet

3. Dcera číslo - SMS neomezeně do všech sítí , 40 volných minut , volání na 2 čísla rodina neomezeně

to vše za cenu 1350,- měsíčně s DPH :D

doplněno 19.08.12 14:01:

a ještě tam mám bonus 8500,- , kterej si mohu za dva roky vyčerpat :D

hodnocení

0x

Já mám T-Mobile, firemní tarif T30 HIT, 120/měs paušál, 80+30 minut, 100 SMS, 5 MMS, do své sítě za halíř, do ostatních po vyčerpání minut za 4 Kč, SMS za 0,7 Kč.

K tomu internet v mobilu Klasik (100 MB FUP) se slevou za 70 Kč :)

stribrnak*

já teda nevím co ti je do toho ,kdo jaký má volání,atp,nebo ses chtěl jen pochlubit,nevidím podstatu otázky,

číslo boty a kolik manželek nebó milenek jsi mohl dát do závorky

to jako já? to jako nemůžu ani odpovědět na otázku, ikdyž je naprosto zbytečná?

doplněno 19.08.12 14:54:

nebo to měla být reakce ne na mě, ale na autora otázky? :)

hop®
hodnocení

0x

O2 paušál, na jedné faktuře 4 SIM

1x 720

3x 602

z toho 2x tarif ZERO, tedy nulový...

hodnocení

0x

O2paušál - 300 Kč měsíčně, je v tom 60 volných minut, do všech sítí, další navíc mi už účtují. V so-ne + svátky do O2 zdarma.

Vím, že to není moc peněz, ale ráda bych něco ještě levnějšího, ovšem nevyznám se v tom. Tak čekám každý měsíc s obavami na fakturu, o kolik jsem zase přetáhla. Jaga. :(

iz*
hodnocení

0x

1x Oskar/Vodafone (608) - hovor (až 60 minut) do sítě Vodafone za 11,90 1x Vodafone (777) - paušál 11,90 měsíčně, 40 volných minut do sítě Vodafone

1x T-Mobile (736) - Twist přátelé (používám pro volání na 5 čísel v síti o2), občas doplňuji "Pevnou Plus" 1x T-Mobile (739) - intenet (paušál)

bena*

Vy T-Mobile používáte na volání a pevnou linku? To musí být docela drahé...

dzordz*
hodnocení

0x

Eurotel (*nevi*)

Krásný název... kde jsou ty časy...*plac*

bena*

Jo, jo, zlatý Eurotel...

hodnocení

0x

5x kyslíkova karta..

2x bezFUPová kyslíkovka..

askmenow*
hodnocení

0x

Mám Vodafone, ale nechala jsem si převést své staré číslo, takže k němu mám T-Mobile předvolbu. Dnes už podle předvoleb nikdo nic nepozná. Asi ani T-Mobile ne - je to už víc jak tři roky, co u nich nejsem a stále mi volají, vysvětlují, že jsem jejich věrná zákaznice a že mi k mému tarifu nabídnou nějakou slevu. Dost se diví, když se jim směju, že už dávno ne :D

tomasgulas
hodnocení

0x

Paegas, credit. Asi tak 12 let. Tudle jsem si dobil za 200kč na Vánoce, abych jako třeba poslal nějakou SMSku, taky k Novému roku, a ještě tam mám asik 40kč *hi*

hodnocení

0x

Léta jsem měl Dohodu s Oskarem... pak přišel chytrý telefon a internet a už to bylo trošku moc.

Takže teď mám "Velikonoční speciál" za 552,- měsíčně (250 minut kamkoliv + 100 SMS kamkoliv + internet v ceně).

hodnocení

0x

Mě fakt udivuje kolik jsou lidi ochotný platit začasto úplně zbytečný volání. Nejsme jako rodina socky, ale za 4 členou rodinu dáme tak 100 měsíčně.

Tak se nám pochlubte jaké máte tarify a kolik toho provoláte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]