Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulharsko - počasí + výměna

Od: kvetuse* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, mohl by mi někdo poradit za kolik Kč si máme vyměnit bulharskou měnu, když jedeme 2 osoby na 10 dnů? Budeme mít sice polopenzi, ale spíše na běžnou útratu. A nevíte, kolik tam bývá stupňů koncem května a kolik má moře, jestli není voda chladnější? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambula*
hodnocení

0x

Měďáky nevím teplota okolo 20 ti, voda 15 stupňů pokud se jedná o květen

uska*
hodnocení

0x

Plavky s sebou ani neberte.

hodnocení

0x

Myslím si, že teplota nebude ještě nic moc, ani moře prohřáté. Byla jsem tam na přelomu srpna a září,a to bylo o něčem jiném. Horko a moře jako mísa polívky, ani to člověka neochladilo.

Ty peníze: v Čechách jsem leva nesehnala. Nevím, jak je to teď, už je to několik let, co jsem tam byla. Doporučili mi vézt s sebou eura a ty pak vyměňovat v jejich směnárnách za leva. Pozor - opravdu si vybrat regulérní směnárny. Byla jsem svědkem, kdy pána v nějaké pokoutní směnárně na to šup obrali o 500Kč, než si to přebral, jak to je a jak by to mělo být.

Pokud máte polopenzi, budete si asi kupovat jen jejich krásné ovoce /i když v květnu, kdopak ví/ a nějaké dárky domů. Takže nemusíte mít s sebou velkou částku. Jinak ceny tam byly zhruba jako u nás, některé zboží dokonce i levnější.

Tak hezkou dovolenou. Napište pak, jak tam bylo. Nechci Vás zrazovat, ale spíš bych opravdu jela ke konci sezóny, než na začátku. Taky se líp nakupuje, zkraje sezóny nasadí vyšší ceny a ke konci, když chtějí ještě něco prodat, jdou ceny dolů. Krásně jsem si tam posmlouvala. Jaga.

honzik*
hodnocení

0x

paní Květuše, to je nesmysl, jestli nejste otužilci. Jeďte na začátku září. Ale maximálně do poloviny. Tak jsme tam byli a byla to nádhera, klid, poloprázdný pláže, teploučko, čistý moře. Ale jak jsme končili tak začalo být moře hodně rozbouřené, léto končilo.

Vloni jsme tam byly v sezóně, děs. Všude strašný kravál, lidí jak na bazaru, moře a pláže dost špinavé (Slunečné pobřeží).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]