Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska ráno jsem vstal a zjistil, že mám nohy až na zem a ramena přes celé záda ...
Dobrý den, jsem postižen zcela stejným způsobem - prý je to nějaká vrozená infekce. Zdravím!
P.S. Ale, prý se to dá vyléčit amputací končetin.
doplněno 10.06.15 07:41:Jo, přání zlaté rybce se mají dobře promyslet a hlavně formulovat přesně!
Junkers, jak vy spáváte? Klidně? Na zádech? Na břiše? Míváte sny? Barevné? Milovala vás vaše maminka? Podporovala vás? Netýrala vás svými požadavky abyste se myl a učil a nelumpoval? V tom všem bude podstata vašich ranních problémů. Ale zase musím říct, že jsem ráda, když jsem se dozvěděla, že jsou i lidé, stejně jako já, pro které rána nebývají snadná.
Fajny a pjekny den přeju.
A co díru do hlavy - tu nemíváte?
...
Po Silvestru se potkaji dva kamarádi a ten jeden povídá:
"Sem ti měl strašnej sen, že mám v hlavě díru, tak celej zděšenej vylezu z postele, jdu k zrcadlu, a fakt: díra jako pěst!"
"No nekecej! A co jsi s tim udělal?"
"Nic, když jsem přestal zívat, tak to zmizlo..."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.