Nejste přihlášen/a.
Díky, leje u nás jak cívek ale bohužel nám jde návštěva co také nemůže na zahradu. Vojenské přehlídky miluju a je mi jedno ze které jsou země, měla jsem ráda i 1. máj jelikož pocházím z města kde byla docela velká vojenská posádka a bylo to vždycky moc hezké. Večer to zkouknu. L
doplněno 10.05.15 11:16:Nádhera, miluju tyto přehlídky.
Pěkná podívaná, rád se dívám na vojenský přehlídky a je mě úplně jedno z jaký jsou země. Já být ministr obrany, tak jsou takovýhle parádamarše pravidelně.
Nikomu to nepřeju, ale jen by mě zajímalo, jak mají ošetřený poruchy na náměstí. Zákon schválnosti někdy funguje a kdyby se něco stalo, stane se to samozřejmě přímo před tribunou. Ve svý podstatě stačí málo, jedna upadnutá trubka, vypadnutej kabel. Prostě auto škytne a stojí. Ten chudák šofér s tím v tu chvíli neudělá nic.
Při nácviku cosik nevyšlo a též ve kterési republice při přehlídce vypadl, hořel motor. No co, co to se může stát. Tragedii z toho nedělám.
Mně fascinovalo, jak ti první praporečníci dupali přes náměstí, co zažily ty nohy, vím to sám, když se to dělalo řádně, tak dupat.
Jako nechci tady vést dneska nějaké smířlivé nálady. Ale každý má má své historické zkušenosti. Němci si mysleli, že vylepší svět (není to dneska stejné, když chceme, aby romové žili, tak jak bychom si představovali?, prostě to nejde, jsou jiní). Tak to zkusili silou, tenkrát jí měli, narazili, zkončili, jak se historie opakuje. A nemyslím si, že v průměru je nějaký stát a národnost lepší než jiná. Prostě neznalých a nevzdělaných lidí je asi v průměru na celém světě stejně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.