Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pořádat akci bez investic?

Od: zold odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

myslíte, že se dá uspořádat nějaká "dědinská" akce, jako například diskotéka, karneval, nějaká zábava, bez větších investic? Bylo by to na vesnici, prostor k uspořádání akce je k dispozici, hudba taky zajištěna.. počítá se spíše s mladistvými.. Co bych k tomu potřeboval? Nějaké polovení od obce? Nebo jak to chodí? Co bych potřeboval k takové akci, na prodej by byly jen tekutiny.. Vstup třeba dobrovolný, ale ať to není nějak prodělečné, že udělám akci a prachy mi utečou z kapsy..

Myslíte, že by to nějak šlo?

Díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

0x
Obci by se akce mela nahlasit s predpokladem ukonceni. Budete preci hrat i po 22 hodine tak budete rusit nocni klid a na to musite mit povoleni. Hudba jaka? Ziva? Nebo z cdcek a mp3? To zas musite mit ohlasene na OSE (ochrany svaz autoru) a ty vybiraji poplatek za verejnou reprodukci hudby. Rikate mladistvi, to kest pod 18 let? Opet akce bez alkoholu, takze limo na 100 zpusobu. Na tom se neda tratit. A nevim zda i na prodej tekutin nepotrebujete potravinarsky prukaz...
doplněno 06.07.15 22:54: Jen beru vseobecne co by asi byt melo. Treba se nekdo rozepise vic :)
zold
hodnocení

No tak to bude asi těžší, než jsem předpokládal. Díky.

buss
hodnocení

0x

Akcí se dá uspořádat kupa. jen přemýšlet. Peníze mohou přinést účastníci, návštěvníci. Sledovat akce jiných a kopírovat. Sehnat sponzory. Od akcí pro děcka až po ... Podívat se na vyhlášky obce. A k tomu lidi ochotné pro to něco udělat. A co živnosťák? Nebo to uspořádat společenská organizace, hasiči... Začít třeba blešákem... I za komunistů jsem dělal "burzy".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]