Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat triko LMFAO?

Od: wasbitch* odpovědí: 2 změna:

čau lidi...nevíte kde bych mohl sehnat triko od LMFAO s potisek ,,sexy and i know it"? ...na českých e-shopech nic není a zahraničním moc nevěřím :) chtělo by to nějaký výprodej,bazar či samotnou prodejnu,nevíte o nějaký?

Konkrétné tohle triko jsem měl na mysli:

google.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Najdi si obrázek )popř. ho vytvoř) a nech si ho udělat na zakázku, to dělá spousta obchodů a možná to vyjde i levněji, než to někde objednávat, protože teď je to možná dost trendové zboží.

doplněno 18.08.12 00:15:

Kdyby se ti povedlo stáhnout stejný nápis, nikdo to ani nepozná, tisk se dělá na trika i kvalitní (samozřejmě to není o tom zajít do prvního copycentra, které se pyšní potiskem na trčka). Rozhodně v žádném českém eshopu jsem nenašla.

wasbitch*
hodnocení

nojo ale to vypadá tak nějak blbě...moc jednoduše...to už si rovnou můžu koupit bélý triko od vietnamců a fixou si to na to napsat :D to já si klidně připlatím za to triko ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]