Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k svátku

Od: jj69 odpovědí: 11 změna:

Před půl rokem měla jedna osoba svátek a já jsem jí popřál nejdřív v ten den a pak i venku a koupil i nějakou maličkost :D a dneska mám svátek já a ta osoba mi nepopřála, i když jsme si dneska psali na facebooku a asi další týden se nepotkáme. Asi té osobě na mě tolik nezáleží, jako mě na ní.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Ano, tak tomu může být. Ponaučení pro vás, příště taky nepřejte.

ladinpraha*
hodnocení

0x
Treba, jako ja, nema a nepotrebuje kalendar. Nektera data mam v hlave a ostatni neresim. Pokud za to stoji, tak se do te hlavy taky jednou dostanou. Ale svatek je jenom jednou za rok a tak to muze par let trvat.

buss
hodnocení

0x

No a co jako? Je to povinnost?

ohneta*
hodnocení

0x

U nás třeba svátky vůbec neřešíme, možná to má stejně.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tys to udělal, ten druhej ne. Tak to prostě je. Netrap se stím. Za rok se budeš zase moct nějak rozhodnout.

Jak to mám já? Mám stojánkový kalendář na ledničce ve výši očí. Tak nějak. Mám v něm zaznamenaný události, týkající se mých známých. Všechno možný, na co by šlo zapomenout. Nemusí to být ani věci moc důležité. Ale jsou tam a každý rok je přepisuji do nového kalendáře. A staré mám někde stále zastrčené. Když je nějaká událost po neděli, tak ji značím už o to jedno otočení dřív. Mám rád v tomhle pořádek. Občas tou nějakou reakcí na cokoliv i překvapím. A je to prý milé. No, alespoň v něčem jsem někomu milej. Hezkej veekend všem.

doplněno 25.04.15 13:24:

Ahoj. To máš něco podobnýho v tomhle. Si voláš někomu, máš ho v telefonu. Jsi dost známá postavička v městečku a některý z těch volaných si tě nedá do seznamu a zvedá to s hláškou Ano?, nebo Prosím? Je to pak nějak urážlivé, když se třeba ty ozveš a rovnou toho volajícího oslovíš jménem, nebo mu řekneš: Vidím tě, Čau vole a nebo, tak různě podobně? Asi se nesmíme brát až tak moc důležitě a vážně. Nebudeme pro to smutnit.

jj69
hodnocení

Já se tím nějak netrápím, jen mě to tak napadlo. :)

Otevři si Vaření s Fatty Pillow. To ti zaručeně pomůže!
jj69

Jojo na to taky koukám když mám špatnou náladu.

Ono to tak člověka někdy mrzí že lidem co pro někoho udělají všechno na nich nikomu nezáleží, ale jiným píšou jen proto, protože jsou oblíbení a krásní a jinak nemusí dělat nic .

hodnocení

0x

Popřeju oslavenci, protože mu chci udělat radost. A nehoním v hlavě, zda on popřál, nebo popřeje mně. To je přece každého věc.

Někomu třeba člověk popřát nechce a jindy by chtěl, ale zapomene na to. I to se stává. Anebo té osobě opravdu neležíte na srdci tolik, aby Vám přála.

Nedělejte z toho tedy podnik: když já Tobě, musíš i Ty mně. Když někomu popřát chcete, udělejte to. Je lepší přát, než si nadávat. Ale nečekejte nic nazpátek. Pokud Vám pak někdo popřeje a Vy jste to nečekal, bude to pro Vás tím příjemnější.

Už je sice "po", ale i já bych Vám chtěla popřát k svátku jen to nejlepší a hodně sluníčka. *slunce*Jaga.

jj69
28.04.15 07:34

Díky :)

martinas*
hodnocení

0x

Můj starší syn mi před časem řekl, že svátek už neslaví, protože to není nijak důležitý den a jméno si vlastně sám nevybral. Docela mě tím pobavil. Každý rok mu přeji a on mi s úsměvem odpovídá, že už mi to přeci vysvětloval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]